Connect with us

Life Style

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, viaţa după Pro TV. Vezi ce vor face vedetele în continuare!

Redactia Radar de Media

Published

on

Actorii Adela Popescu şi Radu Vâlcan au rămas pe liber după ce contractele cu Pro TV au expirat, iar acestea nu au mai fost prelungite. În aceeaşi situaţie se află şi alţi colegi de breaslă care au jucat alături de cei doi în telenovelele de la Acasa TV. Singurul care a reuşit să-şi prelungească contractul cu Pro TV este Cabral, după cum RADAR DE MEDIA  a scris aici

“Tocmai mi-a expirat contractul cu PRO şi nu voi mai face parte din această echipă, pentru că nu mi s-a făcut vreo ofertă de reînnoire a colaborării. În aceeaşi situaţie este şi Radu.

Am fost ofertaţi de alte televiziuni să facem emisiuni şi seriale, dar nu ne-am grăbit să le dăm curs. Nu suntem în postura de a lua decizii pripite. Analizăm la rece ofertele şi vom accepta ceva care să ne placă, să fie interesant şi de lungă durată. În seriale nu mai vrem să jucăm împreună, nici ca iubiţi, nici ca duşmani. E de ajuns că suntem împreună acasă. Oricum, vara aceasta nu cred că vom mai apărea la TV.”, ne-a mărturisit Adela.

Adela şi Radu formează un cuplu şi pe scena Teatrului Mic

Până vor lua o decizie în privinţa ofertelor primite de la televiziuni, cele două vedete, care formează un cuplu de mai bine de trei ani, îşi văd de planurile din această vară. În afară de o scurtă pauză pe care o vor lua pentru a pleca în vacanţă, amândoi sunt implicaţi în diverse proiecte.

“Radu va juca toată vara la Teatrul Mic, eu am foarte multe concerte prin ţară, plus că pregătim ceva de mare anvergură pe blogurile noastre. Aşadar, avem de lucru, nu glumă!”, a explicat Adela Popescu pentru Libertatea.

Adela Popescu – VIVA Garden Party
adela popescuFoto Credit : Liviu Suciu Studio
adela si radu 2Adela Popescu & Radu Valcanadela popescu si radu valcan in new york (7)adela popescu si radu valcan in new york (5)adela popescu si radu valcan in new york (2)Adela si Radu la Paris 2‘Foto Credit: Acasa TV

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending