Adela Popescu si Sore din serialul “Pariu cu Viata” (Pro TV) se intalnesc cu fanii pe chat

0
714

Adela Popescu si Sore, din “Pariu cu viata”, serial care va fi difuzat din aceasta toamna pe Pro Tv, isi dau intalnire cu fanii, joi, 18 august, de la ora 19.00, la videochat pe blogul oficial al trupei La La Band,  lalaband.protv.ro.

Adela Popescu si Sore vor povesti intamplari amuzante de pe platourile de filmare, vor vorbi despre cum decurg repetitiile de actorie cu regizorii Iura Luncasu, Alex Fotea si Alex Borundel, dar si antrenamentele de dans cu coregrafa lor, Vica,  si le vor raspunde fanilor la toate intrebarile postate atat pe blog, cat si pe pagina de Facebook La-La Band sau Pariu cu viata.

Sore, interpreta rasfatatei si rautacioasei Sara, asteapta cu nerabdare prima ei intalnire cu fanii: “Sunt foarte incantata de ideea videochat-ului, abia astept sa vorbesc cu viitorii fani ai serialului “Pariu cu viata”, mai ales ca este si prima intalnire cu ei. Trebuie sa recunosc ca am ceva emotii”.

Joi, 18 august, de la 19.00, timp de o ora, internautii vor petrece clipe minunate la videochat-ul de pe http://lalaband.protv.ro/, alaturi de Adela Popescu si Sore, profesoara ei eleva ei din „Pariu cu viata”, un serial muzical pentru toate generatiile, care se va difuzat din toamna, la Pro Tv.

 

 

 

Comentează aici: