Connect with us

Life Style

Adele plănuieşte un turneu mondial în 2015

Published

on

Cântăreaţa britanică Adele, care a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte băieţelul, în vârstă de un an şi trei luni, a anunţat că are în vedere organizarea unui turneu în 2015.

Adele, care are un băieţel, pe nume Angelo, cu partenerul ei, Simon Konecki, s-a întors în studio pentru a înregistra noi piese, alături de compozitorul James Ford şi cântăreţul Kid Harpoon, care a lucrat, printre alţii, cu formaţia Florence and the Machine, informează contactmusic.com.

Deocamdată, discuţiile au în vedere un turneu, care va avea loc în 2015, în Marea Britanie şi Statele Unite, cel puţin, posibil un turneu mondial“, a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Mirror.

Ea a petrecut o mare parte din ultimii doi ani concentrându-se pe rolul de mamă şi vrea să facă acest lucru în acelaşi timp cu lansarea şi promovarea unor noi materiale muzicale. S-a întors în studio, dar lucrează în propriul ei ritm (…) nu va lansa nimic doar de dragul de a face acest lucru “, a afirmat aceeaşi sursă.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în 2011, cu ocazia lansării celui mai nou album al său, “21”, deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale, scrie Mediafax.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, “19” şi “21”.

Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum “Someone Like You” şi “Rolling in the Deep”, incheie sursa citata.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending