Connect with us
Avatar

Published

on

Focoasa brunetă a dezvăluit că anul acesta vrea din răsputeri să uite de existența lui Liviu Vârciu. Adelina Pestrițu, care în weekend și-a serbat ziua de nume, a mărturisit că nu a fost felicitată de niciunul dintre foștii iubiți sau de fostul soț. Mai mult decât atât, Adelina spune că nici nu își dorește ca Liviu să o mai caute pentru că și ea la rândul ei, nu-l va mai deranja niciodată.

“Nu pun preț pe lucrurile astea de ziua mea, prefer să am persoane dragi mie lângă mine atunci când sărbătoresc, persoane din prezent, nu din trecut. Eu în 2012 nu mai vreau să aud de Liviu și aș prefera ca cei din jurul meu să mă ajute în această privință și să nu mă mai întrebe dacă m-a sunat, dacă m-a căutat, dacă am mai luat legătura cu el, pentru că nu se va întâmpla asta. Nimeni nu a mai luat legătura cu nimeni.”, a declarat Adelina Pestrițu, exclusiv, pentru Zeus Tv.

Adelina ne-a mărturisit că nu este o persoană care ține ranchiună, așa că ea ar fi în stare să-și felicite foștii iubiți, de sărbători sau de ziua lor. Sigur, orice regulă are și o excepție. “Dacă e cazul, eu îi felicit cu mare drag pentru că eu nu țin dușmănie. E frumos să dai un mesaj de ‘la mulți ani’, de Crăciun, de Paște, de ziua lui. Ține de educație și de bun simț, nu cred că este ceva deplasat.

Dacă se va întâmpla să fie ziua vreunui fost iubit de-al meu îi voi da mesaj fără niciun regret. Liviu este excepția de la regulă. Dacă până acuma am fost drăguță și amabilă, de acum încolo o să consider că nu există acest băiat. Nu o spun cu răutate.”, a adăugat prezentatoarea TV.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending