Adelina Pestritu, costumata in barbat si Natalia Mateut s-au sarutat in scop caritabil - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adelina Pestritu, costumata in barbat si Natalia Mateut s-au sarutat in scop caritabil

Published

on

Valentine’s Day nu este numai o zi a indragostitilor, ci si o zi a dragostei pentru semenii nostri. Cateva din cuplurile cunoscute de la noi, au facut un gest de suflet si au ales sa petreaca in avans „Ziua indragostitilor”, vineri noapte, in club Princess. 

 Eduard Irimia, promotor Local Kombat, alaturi de Denisa Tanase si Raluca Arnautu,  Kamara si Andreea Popescu, Giani Lazarescu si logodnica sa, Alex Avram si Laura Huma sunt citeva din cuplurile  care au acceptat sa defileze pe podium in scop caritabil, pentru a atrage strangerea unor fonduri atit de necesare uni copil cu probleme grave de sanatate.

Eduard Gabriel Reitmayer este un  copil de 3 ani din Timisoara care a fost descoperit cu o afectiune rara si foarte grava, sindromul Hunter. In intreaga lume exista un singur medicament care poate stopa si controla boala, dar costul anual al tratamentului care in mod normal trebuie facut toata viata, este de circa 100.000 de euro.

Ca o surpriza in plus, Natalia Mateut si Adelina Pestritu au facut pereche pe podium si au simulat un sarut, Adelina fiind imbracata intr-un costum barbatesc si palarie pe cap.S-au alaturat initiativei si doua dintre componentele trupei Dolls, Alexandra Voda si Raluca Tatu. Roxana Tanase si sora Danielei Crudu, care confirmasera participarea, chiar la initiativa lor, nu au mai venit la eveniment. Oana si Viorel Lis, Gabi Badalau si Ramona Gabor, Cornel Dinu jr. si Alexandra Gudu s-au scuzat politicos ca nu mai pot ajunge, cei din urma avand un motiv bine intemeiat, mama lui Cornel fiind bolnava.

Dupa ce toate cuplurile au coborat de pe scena, Kamara a dorit sa cante melodia „Alors on danse” si a surprins pe toata lumea atunci cand l-a invitat pe podium pe tatal lui Eduard, care a vorbit cu lacrimi in ochi celor prezenti despre fiul sau bolnav. Discursul sau emotionant a impresionat mai multe persoane, care au tinut sa ii ofere diferite sume de bani.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending