Connect with us

Life Style

Adelina Pestrițu a dat buzna peste Radu Mazăre într-un moment… intim!

Published

on

Adelina Pestrițu și excentricul primar al Constanței, Radu Mazăre, au fost protagoniștii unui moment demn de show-urile cu camera ascunsă, joi noapte. Invitat la emisiunea la care Adelina este coprezentatoare, bruneta a intrat peste edil fix în momentul în care se schimba.

Cel care a dat-o de gol pe Adelina a fost chiar Mazăre. “Ce faci, dragă? Nu îți mai aduci aminte de momentul romantic dintre noi doi?”, a întrebat-o edilul, luând-o de mijloc, informează cancan.ro.

Adelina Pestrițu s-a rușinat toată, s-a înroșit la față și a povestit întreaga scenă ce a avut loc în culisele Kanal D.

“Doamnelor și domnilor, trebuie să va mărturisesc că înainte de emisiune am avut onoarea să îl văd pe ‘rege’ aproape gol… în boxeri. Am făcut ochii cât… Nu m-am dezis de peisaj și am rămas acolo”, a spus Adelina.

Se pare că Adelina Pestrițu “le comite” mereu. Frumoasa coprezentatoare a povestit un alt moment penibil, care a avut loc în urmă cu câteva zile, într-un restaurant. “Aveam o ținută impecabilă și am intrat țanțoșă într-un local. Un grup de băieți mă tot fluierau, însă eu am mers mai departe, mândră, până când am intrat într-un geam. Nu vrei să știi ce rușine mi-a fost, nu-mi venea să mai ies din baie”, a mărturisit Adelina.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending