Connect with us

 

Adelina Pestrițu a plecat de la Kanal D pe neaşteptate! Frumoasă prezentatoarea a făcut anunţul pe blogul ei Eda Magazine, dar fără a preciza şi motivul plecării. 

Ce au declarat oficialii despre plecarea Adelinei, dar şi ce spune Andreea Mantea despre revenirea în sânul show-ului Wowbiz, aici! 

Adelina Pestrițu: Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpina modificări.

“Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat.

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări am cunoscut oameni deosebiţi cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu.

Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapa în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor.

Iar pe voi vă invit să-mi rămâneţi alături pentru a lua parte la proiectele mele de viitor!”, a notat vedeta.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014 (100) ADELINA PESTRITU

Adelina Pestritu la Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2014

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2014 (43) ADELINA PESTRITU

Adelina Pestritu la Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2014

Adelina Pestritu transdormare (11) Adelina Pestritu transdormare (10) Adelina Pestritu transdormare (9) Adelina Pestritu transdormare (7) Adelina Pestritu transdormare (2) Adelina Pestritu transdormare (3) Adelina Pestritu transdormare (4) Adelina Pestritu Adelina-Pestritu Adelina Pestritu si Catalin Maruta

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending