Adelina Pestritu si Natalia Mateut fac pereche de Valentine's Day intr-un scop caritabil! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adelina Pestritu si Natalia Mateut fac pereche de Valentine’s Day intr-un scop caritabil!

Published

on

Valentine’s Day nu este numai o zi a indragostitilor, ci si o zi a dragostei pentru semenii nostri. Eduard Gabriel Reitmayer este un  copil de 3 ani din Timisoara care a fost descoperit cu o afectiune rara si foarte grava, sindromul Hunter.

In intreaga lume exista un singur medicament care poate stopa si controla boala, dar costul anual al tratamentului care in mod normal trebuie facut toata viata, este de circa 100.000 de euro.
Cateva din cuplurile cunoscute de la noi, au facut un gest de suflet si au ales sa petreaca in avans „Ziua indragostitilor”, vinerea aceasta, dupa miezul noptii, in club Princess. Oana si Viorel Lis, Eduard Irimia, promotor Local Kombat si Oana Bozdoc, Cornel Dinu jr. si Alexandra Gudu, Gabi Badalau si Ramona Gabor, Livia Taloi si Dan Lazar , Roxana Tanase si Sergiu Zimbilshi (fotograf), Denisa Tanase si Razvan Banu sunt citeva din cuplurile care au acceptat sa defileze pe podium in scop caritabil, pentru a atrage strangerea unor fonduri atit de necesare micutului Eduard.

In acest sens parintii au deschis si doua conturi RO09.BRDE .360S.V791.1082.3600, pentru donatii in lei si RO57.BRDE.360S.V099.4401.3600, pentru donatii in euro.

Ca o surpriza in plus, Natalia Mateut si Adelina Pestritu vor face pereche pe podium si vor simula un sarut, in incercarea de a sensibiliza opinia publica si nu numai, intr-o zi a dragostei pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Fotot credit: click.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending