Connect with us

ALL MEDIA

Adi Bucur, gazda la „Tânărul Jurnalist al Anului”

Redactia Radar de Media

Published

on

Adi Bucur, a fost gazda celei de- a XII-a ediţii a concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”, care a avut loc joi, 1 iulie la  Institutul Cultural Român.

“Tanarul Jurnalist al Anului este una dintre putinele competitii cu traditie de la noi, in care e masurata excelenta si valoarea din presa romaneasca. A fi maestru de ceremonii la o astfel de gala este in primul rand o onoare. Analizand castigatorii ultimilor ani, realizezi ca acestia au devenit in timp unii dintre cei mai buni jurnalisti ai Romaniei. Este foarte probabil  ca aseara sa fii inmanat diplome, premii si sa fii felicitat viitorii profesionisti media din domeniul Politic, Business, Mediu, Cultural sau IT”, marturiseste vedeta Prima TV.

Pe Adrian Bucur il puteti urmari prezentand stirile Focus alaturi de Magda Vasiliu de vineri pana duminica, de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending