Connect with us

Life Style

Adi Despot, solistul Vitei de Vie, accidentat la ski si operat la Spitalul Militar

Published

on

Adrian Despot, solistul formaţiei Viţa de Vie, s-a accidentat în timp ce se afla la ski în Bulgaria. Potrivit unui comunicat de presă transmis recent Radar de Media, artistul are o fractură la mâna dreaptă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală.

Despot, de la Vita de Vie, care are 37 de ani, a povestit ca incidentul de pe partie s-a petrecut dupa ce a alunecat pe o piatra.

„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să mă întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, a explicat Adrian Despot, pentru Gandul.

In aceste conditii, turneul „Fenomental”, pe care trupa sa urma să-l înceapă pe 17 ianuarie, se amână cu peste o lună, dupa cum anunta Adi Despot.

Astfel, primul concert va avea loc pe 21 februarie, la Piteşti, iar ultimul este programat pentru 15 noiembrie, la Slatina.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending