Adi Nartea s-a înscris la cursurile de TV şi film ale Ruxandrei Ion

0
973

Prezentatorul de televiziune şi actorul Adi Nartea s-a înscris la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde o va avea ca profesoară pe Teo Trandafir, informează un comunicat remis Radar de Media.

Vedeta postului TV Kanal D a decis să urmeze cursurile de prezentator în cadrul şcolii de talente deschise de Ruxandra Ion la Bucureşti.

Deşi are o bogată experienţă ca prezentator TV, printre emisiunile prezentate de el numărându-se “Dragoste punct ro”, “Noră pentru mama”, “Inelul cu diamant”, “Vreau să fiu vedetă”, “Paradisul femeilor” etc., Adi Nartea şi-a dorit să urmeze cursuri de prezentator pentru a se perfecţiona.

Adi Nartea are o bogată experienţă şi în ficţiunea de TV, cele mai importante personaje interpretate fiind în seriale precum “La bloc” şi “Fetele marinarului”.

Cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor începe pe 3 februarie, iar înscrierile continuă la sediul din Capitală, din Str. Căderea Bastiliei nr. 41, informaţii suplimentare putând fi găsite şi pe www.academytv.ro.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii