Connect with us

A-Z NEWS

Adina Buzatu a incercat senzatii tari la „Cireasa de pe tort”

Published

on

Reclame

Invitata la “Cireasa de pe tort”, stilista Adina Buzatu a inlocuit pentru o zi finetea stofelor de cashmir si a cravatelor de matase cu ustensilele “neprietenoase” de bucatarie.

Recunoscuta pentru atentia la detalii cand vine vorba de profesia ei, Adina nu s-a lasat mai prejos nici de data aceasta, punand la punct totul cu mare atentie – de la meniu, procurarea celor mai proaspete ingrediente si prepararea lor cu mare atentie, pana la seting-ul mesei si primirea invitatilor.

“Nici un efort nu a fost prea mare pentru mine, avand ca invitati trei gentlemeni desavarsiti – maestrul Nelu Ploiesteanu, omul politic Marius Marinescu si celebrul cantautor Mihai Constantinescu. Fiind preocupata de imaginea domnilor, am ales un meniu light, sanatos, dar totodata satios” a declarat Adina.

Aparent  usor, meniul a necesitat mari eforturi din partea stilistei care a trecut prin nenumarate incercari. “Cireasa de pe tort” a fost, fara doar si poate, momentul cand Adina a luat cel mai mare satar de bucatarie ca sa toace patrunjelul, spre ingrijorarea tuturor celor prezenti. Si aceasta proba a fost depasita cu succes, dovedind ca talentul inascut compenseaza lipsa de exercitiu.

Pe stilista Adina Buzatu o puteti vedea in actiune Vineri 12 Noiembrie, incepand cu ora 19.30 in cadrul emisiunii “Cireasa de pe tort”, difuzata de Prima TV.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending