Connect with us

ALL MEDIA

Adina Buzatu, Paula Chirilă şi Iris Şerban vorbesc despre viaţa copiilor de vedete

Published

on

Sunt rasfatati, au parinti vedeta si parte de un tratament preferential. Pentru unii numele este un avantaj pentru altii devine o povara. Copiii de vedete, caci despre ei este vorba, traiesc o viata de cele mai multe ori in lumina blitzurilor si a refectoarelor.

In ultima seara din octombrie, dupa Cinema ACASA, Mircea Solcanu si invitatele sale, creatoarele de moda Adina Buzatu, Ines Serban si Paula Chirila, actrita de la “Land of Jokes”, emisiune difuzata la Pro Tv, duminica de la 20.45, vor vorbi despre cum ii afecteaza pe copii celebritatea parintilor si cum sunt tratati urmasii vedetelor, deveniti si ei cunoscuti cu voie sau fara voie.

De la fiica lui Tom Cruise, Suri, cea a Madonnei, Lourdes pana la Raducu Mazare, urmasul primarului Constantei, Radu Mazare sau Honorius Prigoana, mostenitorul lui Silviu Prigoana, copiii vedetelor de la ei sau de la noi au parte de o viata plina de stralucire si rasfat si se bucura de avantajele numelui.
Alaturi de invitatele sale, Mircea Solcanu va incerca sa creioneze portretul copilului de vedeta, duminica, in “La naiba, sa PoveStim”, dupa Cinema ACASA.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending