Connect with us

A-Z NEWS

Adina Buzatu pe scena San Remo Music Awards 2016

Published

on

Recunoaște sincer că nu are mare talent la cântat, deși i s-a spus că ureche muzicală ar avea, dar asta nu a împiedicat-o să fie prezentă pe scena San Remo Music Awards 2016.  Însă nu pe calitățile ei muzicale a mizat Adina Buzatu ci pe experiența sa în a compune ținute masculine care nu trec niciodată neobservate. Astfel, cunoscuta stilistă a acceptat invitația de a concepe ținuta pentru show-ul susținut pe scena festivalului italian de singurul român prezent în competiție, Ionuț Ungureanu.

Acesta va purta la San Remo Music Awards o ținută Trends by Adina Buzatu compusă din sacou din colecția brandului italian Messagerie, cămașă a celebrului producător suedez de profil Eton și pantaloni slim semnați de brandul Wool 172 din Italia. Stilista i-a ales o pereche de bocanci Pirelli, tot din magazinele Trends by Adina Buzatu, care conferă un aer rock întregii ținute. Butonii aleși au o poveste aparte: sunt o creație Babbete Wasserman London,  brandul bijutierei declarate Designerul Anului  2015 în Marea Britanie și i-au fost oferiți de însăși creatoarea lor. În vizită în România la buna ei prietenă, Adina Buzatu, Babette era chiar în magazin și i-a ales personal bijuteriile spunându-i că îi vor purta noroc și că îl va urmări cu mare interes.

Mâine, 11 februarie, Ionuț Ungureanu, cunoscut si ca solist al trupei Provincialii,  va cânta piesa „Oameni” – compoziție Marius Țeicu, pe versurile lui Ovidiu Dumitru, o melodie ce îi permite să își arate calitățile vocale. În ziua următoare, în cadrul Galei ce se va desfășura la Fairmont Hotel din Monte Carlo, în prezența ASR Prințul Albert de Monaco, Ionuț va interpreta una dintre piesele trupei sale, „Vagabond” – muzică de Sandu Rotaru și Ionuț Ungureanu, versuri de Radmila Popovici-Paraschiv.

IONUT PROVINCIALII

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending