Adina Buzatu se alatura campaniei "Aeriseste Bucurestiul" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adina Buzatu se alatura campaniei “Aeriseste Bucurestiul”

Published

on

Stilista Adina Buzatu s-a alaturat campaniei “Aeriseste Bucurestiul!”, intr-un eveniment care va avea loc joi, 28 octombrie 2010, la Muzeul Municipiului Bucuresti, incepand cu ora 16.30 si care se va bucura de sprijinul Excelentei Sale Øystein Hovdkinn, Ambasadorul Norvegiei.

Adina va coordona parada costumelor din materiale reciclabile, realizate de elevii a 12 licee bucurestene participante, voluntari in cadrul proiectului.

“Ma bucur sa ma alatur acestei initiative extraordinare, care responsabilizeaza generatia tanara fata de mediul inconjurator, indrumandu-I sa se implice activ in protejarea lui. Schimbarea vine de la fiecare dintre noi, iar efectele ei se vad in timp. Generatiile viitoare au dreptul la un Bucuresti aerisit si depinde de fiecare dintre noi sa facem asta.”, declara stilista.

Evenimentul va cuprinde si o expozitie de fotografie „Eco-itinerarii prin Bucuresti”, urmand a fi incheiat cu o festivitate de premiere a celor mai reusite fotografii si costume.

„Aeriseste Bucurestiul!” face parte din proiectul „Intarirea guvernarii de mediu din Bucuresti”, coordonat de Asociatia de Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila – Agenda 21,  in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Askim – Norvegia si Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti. Proiectul este finantat de Guvernul Norvegiei, prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru crestere economica si dezvoltare sustenabila in Romania.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending