Adrian Bucur, jurnalist TVR ajută la găsirea copiilor dispăruţi! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Campanie TV

Adrian Bucur, jurnalist TVR ajută la găsirea copiilor dispăruţi!

Published

on

Pentru un părinte căruia îi dispare copilul de acasă, timpul trece infinit de greu…Din fericire, majoritatea copiilor dispăruţi sunt găsiţi de poliţie. Aceasta şi cu ajutorul ONG-urilor care se implică în rezolvarea cazurilor. Adrian Bucur, prezentatorul Telejurnalului TVR 1 de la ora 14.00 şi al emisiunii ”Dispăruţi fără urmă”  a vrut să înţeleagă mai bine fenomenul şi a fost voluntar în campania Ştirilor TVR „Ajută România!”.

Voluntarii FOCUS (cel mai mare ONG din România care se ocupă de copiii dispăruţi şi exploataţi sexual) răspund la apelurile disperate ale părinţilor, lipesc afişe cu pozele micuţilor şi fac consiliere psihologică. Timp de o zi, Adrian a muncit cot la cot cu ei.

3000 de copii fug de acasă în fiecare an. Principala cauză este sărăcia. Conform statisticilor, autorităţile rezolvă 95% dintre cazuri. Ajutorul voluntarilor, majoritatea tineri este esenţial.

„A fi voluntar nu este o expresie golită de sens. După mine, înseamnă să fii mai bun, să-ţi pese de ceilalţi şi, mai ales, să-ţi dedici puţin timp pentru o cauză comună. Şi România noastră ar putea fi ea însăşi mai bună şi mai frumoasă…”, este de părere Adrian Bucur, după experienţa de voluntariat pe care a trăit-o.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending