Connect with us

ALL MEDIA

Adrian Bucur, jurnalist TVR, amenințat: ”Te lichidăm, avem ok-ul de sus”

Avatar

Published

on

Adrian Bucur, jurnalist şi membru al Consiliului de Administraţie al SRTv, a adresat o scrisoare deschisă colegilor prin care afirmă că a fost amenințat de diverse persoane. Scopul este acela de a reveni asupra notelor pe care acesta le-a dat în urma evaluării unor manageri din TVR.

Adrian Bucur, care face parte totodată din comisiile de evaluare a managerilor din TVR, spune că a primit amenințări din atât din partea unor manageri din SRTv, cât și din partea unor oameni influenți, a căror nume apar în stenogramele DNA. Jurnalistul nu precizează însă persoanele care l-au amenințat.

“Încă din prima zi de interviuri, au fost făcute presiuni asupra mea cu scopul de a reveni asupra notelor pe care am considerat de cuviinţă să le acord unor manageri care, nu doar în opinia mea, nu au performat, ba chiar au adus televiziunea publică într-o situaţie mai proastă decât era acum doi ani. Am fost ameninţat, direct de către unii manageri, dar şi de către oameni influenţi a căror probitate morală este îndoielnică, nume care apar în stenograme DNA sau în procese de incompatibilitate cu ANI (Agenţia Naţională de Integritate, n.r.), cu apostrofări gen: «Te lichidăm, avem ok-ul de sus», «Suntem cu ochii pe tine», «Eşti pe muchie» etc.”, zice Bucur.

Adrian Bucur mai spune în scrisoare că a fost declanșată cercetarea disciplinară în cazul său, în calitatea sa de salariat în cadrul Direcţiei Ştiri, unde prezintă Telejurnalul zilnic, scrie Mediafax. Direcţia Ştiri este condusă de Claudiu Lukacsi.

Consiliul de Administraţie al SRTv, din care face parte şi Adrian Bucur, a decis în luna noiembrie să demareze procedurile pentru evaluarea personalului de management şi a personalului de execuţie din Televiziunea Română.

CITEȘTE ȘI:

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending