Adrian Enache şi-ar dori să fie convocat la Naţională

0
597

Miruna, prezentatoarea emisiunii “Jurnal pentru copii”, emisiune difuzată în fiecare weekend, de la 09.30, la Digi24,  a reuşit să afle de la interpretul Adrian Enache cum îmbină muzica şi fotbalul.

Cântăreţul joacă în Echipa Naţională de Fotbal a Artiştilor, alături de care a ieşit vicecampion mondial la Moscova, şi se declară pregătit pentru selecţionarea în Naţionala de Fotbal a României.  “N-ar fi o surpriză dacă într-o bună zi Piţurcă m-ar suna să vin la lotul naţional, la echipa mare. Recunosc, o repriză mai pot face faţă la nivel înalt. În vara asta am ieşit vicecampioni mondiali la Moscova, deci suntem obişnuiţi şi cu terenul mare şi cu durata partidei. Ne antrenăm de trei ori pe săptămână, aşa că… Nea Piţi, bazează-te şi pe noi !”

Adrian Enache încearcă să îşi împartă timpul între cariera şi cei doi copii ai săi. Toate întâlnirile lor sunt amuzante şi pline de neprevăzut. “Eu fac absolut totul să pară firesc şi pe scenă şi în viaţă. Nu joc un rol şi copiii mei se bucură pentru că atunci când ies cu ei undeva, şi Diana şi David consideră că iau parte la un spectacol.”

Mai multe detalii şi interviul complet, poate fi urmărit duminică, 27 octombrie, de la ora 09.30, la Digi24,  în cadrul emisiunii „Jurnal pentru copii”.

Comentarii