Connect with us

Emisiuni

PREMIERA | Noul solist de la Iris va fi prezentat in aceasta seara la Vara pe Val!

Avatar

Published

on

Adrian Enache, cel mai nou membru al echipei TVR 2 în programul Vara pe val şi colega sa, frumoasa Renee Santana, vor participa la ambele petreceri din această seară: şi la cea de la TVR 1 (de la ora 22.00) şi la cea a TVR 2 (de la 23.00).

Pe plaja Tan-Tan, cei doi vor fi oaspeţii  „delfinilor” şi vor încânta audienţa cu momente inedite: Renee face noi încercări de a învăţa limba română – de data aceasta încercând o melodie a lui Gică Petrescu în varianta karaoke, iar Enache face un duet inedit cu Miss Mary, din echipa TVR 1. Cei doi se întrec la darts, iar cel care pierde are parte de o pedeapsă… nu spunem, vă lăsăm să o descoperiţi singuri diseară.

De la ora 23.00, Adrian Enache si Renee Santana revin alături de colegii „rechini”  pe plaja Palm Beach unde se organizează o „Seară Rock” de mare excepţie.

Ovidiu Lipan Ţăndărică va aduce un invitat surpriză: Mircea Baniciu, care va fi adus la propriu „pe sus”, iar trupa Iris va evolua pentru prima dată la tv cu noul solist, Rafael. Întâmplarea face că prima apariţie a lui Rafael la o televiziune în Bucureşti a fost tot la TVR 2, iar acest lucru, aşa cum chiar el mărturiseşte, i-a purtat mare noroc: „vin cu drag la emisiunile TVR, mă simt aici ca acasă, iar acum, în calitate de solist Iris, sper să aduc publicului de la mare şi telespectatorilor o bucurie cel puţin la fel de mare ca a mea, la reîntâlnirea cu ei.”

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending