Adrian Haiduc și roadele toamnei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adrian Haiduc și roadele toamnei

Published

on

Iata că după o vară fierbinte, se culeg si roadele. Asta face şi excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc, culegând din acestea, spre a încânta publicul său.

Excentricitatea lui Haiduc merge până într-acolo încât, cu o boabă de porumb şi, de ce nu, poate cu o boabă de strugure, poate crea ceva incitant pentru un model ce poarta bijuteriile acestuia. Un fruct intreg sau chiar un simplu bob de porumb pot da sens si bun gust unei adevarate bijuterii, culmea, confectionata din legume sau fructe.

Rafinament, eleganţă, bun gust şi ingeniozitate – acestea sunt caracteristicile noii bijuterii născocită de mintea lui Adrian Haiduc. Mult sau putin, valoarea obiectului în sine contează. Haiducul nostru, aşa cum ne-a obişnuit, s-a gândit să creeze un colier de criză. Este cea mai buna idee într-o asemenea perioadă.

Noua bijuterie are ceva aparte. Este confecţionată din boabe de porumb vopsite manual, asezonate cu fir de mătase. In plus, bijuteria contine în structura ei şi piele de culoare mov, culoare contrastanta, ce scoate în evidenţa farmecul celei care o va purta, respectiv modelul Gabriela Hamza.

Astfel, designerul imbină tradiţia cu arta şi excentricul cu rafinamentul. Pare simplu, pare complicat; asta rămâne însă în grija artistului.

Foto credit: Alina Noree Celine
Make-up: Eduard Virag

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending