Connect with us

Emisiuni

Adrian Minune și Adiță Voicu au câștigat marele premiu la “Roata Norocului”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

#În ediția de aseară a emisiunii de la Kanal D, cei doi au câștigat un autoturism pentru o familie aflată în dificultate

Explozie de bucurie! Norocul a fost de partea lor, Adrian Minune, celebrul cântăreț și Adiță Voicu, prezentatorul emisiunii “Fitză cu Adiță” de pe canalul de Youtube TheXclusive, au câștigat aseară, la “Roata Norocului”, premiul cel mare, un autoturism, dar și multe alte produse electronice și electrocasnice, pentru o familie nevoiașă. Visurile devin realitate la “Roata Norocului”, o familie poate spune că viața este plină de surprize, după ce soarta i-a pus la grea încercare.

Cea mai mare bucurie pentru Adrian Minune și Adiță a fost că premiul cel mare, dar și celelalte produse câștigate vor merge către familia în beneficiul căreia au învârtit Roata. În momentul în care Bursucu i-a anunțat că au câștigat mașina, câștigătorii de aseară s-au îmbrățișat, emoționați că au putut contribui la fericirea bunicii care își crește singură nepotul pentru care au jucat la “Roata Norocului”.

Adrian Minune și Adiță au început în forță competiția, iar norocul i-a urmărit pas cu pas, care au reușit să câștige, încă din prima rundă, o treime din autoturism. Suspansul și-a făcut apariția în mod inevitabil, iar emoțiile au acaparat auditoriul atunci când aceștia au avut șansa incredibilă de a câștiga mașina în runda trei “Roata Norocului”, moment în care au dat soluția corectă a puzzle-ului.  

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending