Connect with us

BREAKING NEWS

Adrian Nartea a încheiat filmările pentru serialul VLAD. Actorul e „în cărți” pentru un alt proiect important

Published

on

Mult așteptatul final al serialul VLAD este la câteva episoade de a apărea pe post. Zilele trecute actorii au filmat ultimele lor scene, urmând ca în curând să aibă întâlnirea de rămas bun. Așa cum era de așteptat, personajul principal, interpretat de Adrian Nartea, a filmat aproape încontinuu în ultimele zile.

Cu câteva zile înainte de a se da „STOP” cadru, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Adrian Nartea în momentul în care se pregătea de filmările ultimelor sale secvențe din film. Mai precis în ultimele pauza de masă alături de colegii lui de la VLAD.

Filmările acestui serial, încă de la primul sezon, au avut loc în diferite locații atât din România, cât și Turcia sau Grecia, însă cele mai multe s-au realizat în București. La una dintre locațiile din Capitală l-au întâlnit și fotoreporterii EVZ pe Adi Nartea.

Dat fiind faptul că încă de la începutul filmărilor, producătorii au avut grijă ca filmările să se desfășoare în cele mai sigure condiții și s-au asigurat că actorii fie că sunt vaccinați sau nu, sunt testați în permanență, cei din echipa de filmare nu mai stau răsfirați, ci aleg să ia masa împreună, în aer liber, așa cum o făceau când nu debutase pandemia de Covid-19. Pentru că acordă o mare atenție alimentației, Adi Nartea a preferat ca în pauza de masă doar să le țină companie colegilor și să facă puțină mișcare prin apropierea camerelor de filmat.

În discuții cu producătorii de la SURVIVOR

După aproape trei ani de filmări pentru serial, Adi Nartea se simte extrem de atașat de acest proiect, însă de cealaltă parte mărturisește că abia așteaptă să fie implicat și în alte producții la fel de mari. 

„Aș zice că îmi va lua jumătate de sezon să mă obișnuiesc cu ideea. O să fie cu lacrimi, cu siguranță, dar și cu zâmbet. VLAD reprezintă un capitol important în viața mea și cred că este imposibil să nu existe regretul că va veni momentul despărțirii de acest proiect”, a povestit actorul pentru TVMania.

Printre proiectele în care telespectatorii vor putea să-l revadă se numără și noua producție Pro TV, reality show-ul SURVIVOR. Chiar dacă în momentul de față informația este doar la nivel de zvon, căci nu s-au semnat contractele cu persoanele publice, iar casting-ul este abia la început, sunt mari șansele să se materializeze totul.

Nu ar fi pentru prima dată când trustul se folosește de vedetele din ograda postului pentru a le plasa în diferite proiecte, cu atât mai mult cu cât Nartea se încadrează perfect formatului, fiind un sportiv de performanță și un promotor al sportului în toate formele lui. Totuși abia în primăvara lui 2022 vedem dacă Adrian Nartea s-a înțeles cu producătorii și se va număra printre concurenții de la Survivor.

Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă Pro TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Anatonii Mangov, Director de Programe Pro TV printr-un comunicat de presă.

Sursa: evz.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending