Connect with us

Emisiuni

Adrian Nartea într-o discuție sinceră cu Marius Manole: ”Nu ai voie să fii pe piață dacă ești căsătorit?”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Adrian Nartea într-o discuție sinceră cu Marius Manole, la Întrebarea Mesei Rotunde: ”Nu ai voie să fii pe piață dacă ești căsătorit?”

Invitatul ultimei ediții a show-ului online Întrebarea mesei rotunde din acest sezon este Adrian Nartea. După succesul pe care l-a avut cu serialul VLAD, Adi povestește cu Marius Manole despre toată această experiență, ce a reprezentat și cum arată viața lui în momentul de față, dar își aduce aminte și de începuturile carierei, cu cine a venit în București și care au fost primele job-uri pe care le-a avut.

Întrebat dacă mai este pe piață, căsătorit fiind, actorul spune: “Nu ai voie să fii pe piață dacă ești căsătorit? Eu sunt pe piață dimineața, nu seara, la 10 trebuie să fiu acasă să pun copiii la culcare. Sunt pe brunch-uri mai mult. Însă dacă vreți să fiți baby sitter, bone, trebuie să treceți prin filtrul nevestii”.

Discuția a continuat în același ton deschis, Marius admițând că este un lucru care-l stresează: prezența sau absența pătrățelor pe abdomenul actorului care a scris istorie cu serialul VLAD. Fără să stea pe gânduri, Adi și-a ridicat bluza și a admis: ”Am pătrățele… și 2 tatuaje”.

Cunoscutul actor a continuat seria declarațiilor sincere, povestind despre trecut și modul în care s-a mutat din orașul natal: “Am venit la București cu o fostă iubită. Pe atunci, în Brașov, făceam promoții la supe, creme, muștar, am prezentat chiloței o grămadă, costume”.

Extrem de sincer, Adi vorbește deschis despre operațiile pe care le-a avut în urmă cu 4 ani, diagnosticul inițial primit greșit, cum a aflat totul și cum a trecut peste. 

Ultima ediție Întrebarea mesei rotunde din acest sezon aduce o discuție extrem de plăcută, plină de umor și dezvăluiri în premieră despre dramele oamenilor frumoși, iubite din trecut, viața de familie, discuțiile intime din cuplu și scenariul unui film pentru adulți.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending