Adrian Năstase, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Adrian Năstase, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Adrian Năstase, invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând cu ora 22:30, la Kanal D!

”Este un sentiment cumplit!”

 

Adrian Năstase, celebrul politician român, este invitatul de astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată, de la ora 22:30, la Kanal D!

Celebrul om politic este pregătit să răspundă maratonului de întrebări la care va fi supus de către jurnalista Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Fostul premier al României, figură controversată a scenei publice românești, Adrian Nastase a avut, de-a lungul anilor, momente de succes pe scena politică, dar și de declin si agonie, unele dintre acestea din urmă petrecute în perioada în care a fost condamnat și încarcerat.

 

” (…) Momentul în care se închid seara ușile de la celulă, ușile acelea din metal care zăngăne pe toată linia de celulă … Este un sentiment cumplit! (…) Pe de altă parte, nu-mi aduc aminte ca pe toată perioada cât am fost la Rahova sau la Jilava, cineva să-mi fi spus altfel decât Domnule Prim-Ministru”, acesta este o parte din raspunsul oferit de către Adrian Năstase  la o întrebare care l-a emoționat profund și l-a provocat să vorbească despre cea mai grea perioada a vieții sale.

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

Advertisement

                “Ați vrut cu adevărat să vă sinucideți?”, “V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Ați vândut România pe bucăți?”, “Vă face plăcere să ucideți animale?”, “Veți candida la Președinție în 2024?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul om politic Adrian Năstase, la Kanal D.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending