Adrian Sână, superconcert în India alături de colegii săi de trupă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Adrian Sână, superconcert în India alături de colegii săi de trupă

Published

on

După o vară în care a străbătut ţara în lung şi în lat alături de caravana X Factor, Adi Sână nu are timp de vacanţă. Artistul a plecat deja către India, la New Delhi, acolo unde va susţine un superconcert alături de colegii săi din trupa Akcent.

Deşi se află în pauza dintre filmările pentru cel mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor, juratul X Factor nu are planuri de vacanţă. Abia întors din America, acolo unde a filmat pentru cel mai recent videoclip al său din cariera solo, la piesa Angel, Adrian Sână a decolat deja către India. La New Delhi, artistul va susţine un superconcert alături de colegii săi din trupa Akcent.

Alături de trupa Akcent, Adrian a cântat cam peste tot în ţarã şi în foarte multe locaţii din strãinãtate ca : Malaysia – Kuala Lumpur, în toate oraşele mari din India, la Moscova, St. Petersburg, în toatã Siberia, Canada, New York, Maroc, Dubai, Qatar, Liban precum şi în toatã Europa.

În prezent, juratul X Factor a profitat de pauza dintre audiţiile megashow-ului care a cucerit lumea întreagă şi cea de-a doua etapă a fenomenului X Factor, pentru a susţine câteva concerte alături de colegii săi, dar şi pentru a se ocupa de cariera lui solo. Adrian pregăteşte în curând lansarea noului său single, Angel, pentru care a filmat recent la New York.

În România, tocmai s-a încheiat prima etapă a supershow-ului care a făcut înconjurulul lumii, urmând acum tabăra de pregătire, ce îi va reuni, la Bucuresti, pe toţi cei care au reuşit să treacă de perioada audiţiilor. Pe parcursul zilelor petrecute în tabără, concurenţii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi şi supusi unor probe în urma cărora vor rămâne cei 24 de semifinalişti.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending