Connect with us

ALL MEDIA

Adrian Sârbu, premiat de IAA pentru 20 de ani de TV. Ce mesaj ironic a transmis prin discursul său?

Avatar

Published

on

Adrian Sârbu a primit premiul special de excelenţă IAA-20 de ani, la cea de-a VI-a ediţie a Premiilor de excelenţă decernate de International Advertising Association, care a avut loc marţi seară, la Ateneul Român.

 Lista completă a câștigătorilor   AICI.

Premiul a fost acordat “Pentru viziunea și leadershipul cu care a construit cel mai complet și mai profesionist trust de media din România, pentru dorința de a fi mereu un innovator, pentru sutele de profesioniști pe care i-a format și i-a inspirat, în cei peste 20 de ani.”

Radar de Media va prezintă în continuare discursul lui Adrian Sârbu:

“E cool să fii tânăr până la moarte.

Apreciez că îmi acordați acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate. O să încerc să nu vă dezamăgesc.

Este ceva ce ne unește. Un slogan, se numește Gândește liber. Este un slogan care ne unește cu niște oameni cărora aș dori să le mulțumesc, dar nu-i cunosc. Unul dintre ei sau unii dintre ei sunt cei care au inventat headline-ul “Dați un leu, pentru Ateneu”. Suntem aici, în această clădire care există datorită unui act de comunicare: Dați un leu pentru Ateneu. Deci ai de ce să crezi că industria comunicării poate să schimbe ceva.

Aș vrea să mulțumesc unora, unuia, care, înainte de 89, făceau comunicare să ne țină în viață. Pot să vă amintesc doar o celebră formulă, legată de un celebru commercial, trei cuvinte: Fosfodent, părinții, dinții. Și era doar una dintre ele.

Aș vrea să mulțumesc, de asemenea, unora pe care nu-i cunosc și cărora le datorăm că suntem aici, celui sau acelora care au creat sloganul Ole, Ole, Ceaușescu nu mai e.

Și aș vrea să vă mulțumesc tuturor celora de aici care în ultimii 25 de ani ați investit viață, creativitate, energie și pe care v-am regăsit într-o formă sau alta pe Facebook sau pe străzi, creând și promovând alte slogane. Mulțumesc!”

La gala Premiilor de excelenţă decernate de International Advertising Association (IAA), cei mai buni reprezentanţi ai tuturor companiilor membre IAA – clienţi, agenţii şi mass media – primesc recunoaşterea industriei pentru performanţele deosebite realizate în anul precedent.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending