Connect with us

ALL MEDIA

Adrian Sarbu, fostul patron al Pro tv-ului, audiat la DNA

Published

on

Adrian Sarbu a fost audiat luni la DNA in calitate de martor in dosarul Realitatea Tv. Fostul boss de la PRO Tv, ramas proprietar peste grupul Mediafax, a precizat ca va oferi mai multe detalii dupa terminarea audierilor, informeaza Hotnews.

Adrian Sarbu a declarat ca procurorii s-au interesat daca cineva a vrut sa ii vanda postul de televiziune, iar raspunsul sau a fost nu.

Până în prezent, mai multe persoane au fost puse sub acuzare în acest dosar, printre care deputatul PSD Marius Manolache, sindicalistul Liviu Luca, Măricel Pacuraru, asociat al lui Cozmin Gusa, şi Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg.

Potrivit DNA, în cursul anilor 2011 şi 2012, învinuiţii aparent actionari majoritari sau actionari minoritari au derulat acţiuni infracţionale pentru influenţarea deciziilor în cadrul procedurii insolventei, în mod direct sau prin persoane fizice ori juridice interpuse, în scopul influenţării deciziilor referitoare la SC Realitatea Media SA şi preluării controlului asupra acesteia.

“Scopul urmărit de fiecare dintre învinuiţii din cauza a fost asigurarea controlului asupra deciziilor luate în cursul procedurii insolventei, astfel încât să înscrie o sumă cât mai mare în tabelul creanţelor care determină schimbarea componentei Comitetului Creditorilor al societăţii aflate în insolventa şi a numărului de membri”, susţin procurorii.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending