Connect with us

ALL MEDIA

FABULOS | In ultimii patru ani Adrian Sarbu a castigat 1,8 milioane de dolari numai din salariu!

Published

on

Adrian Sârbu a avut în ultimii ani, în calitate de președinte și CEO al Central European Media Enterprises (CME), un salariu anual de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat și alte bonusuri de milioane de dolari pentru performanță.

ADRIAN SARBU - DIRECTOR OPERATIONAL - CME IN ROMANIA

În aprilie 2013, Sârbu bătuse palma cu CME pentru prelungirea contractului cu încă trei ani, În perioada 2009 – 2011, Sârbu a câștigat 3,7 milioane de dolari la CME.

Ce bonusuri a primit Sârbu:

Peședinte și CEO în cadrul companiei de media care activează în mai multe țări din Europa, Sârbu a avut un salariu fix de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri și compensații de peste 1,9 milioane de dolari.

  • Adrian Sârbu a avut în 2011 un salariu de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri și alte compensații în valoare de 1,9 milioane de dolari, ajungând astfel la venituri totale de 3,7 milioane de dolari.
  • În 2010, Sârbu a avut venituri anuale mult mai mari, de 5,5 milioane de dolari. Salariul a fost același, de 1,8 milioane de dolari, însă bonusurile și compensațiile au fost mult mai mari, însumând 3,7 milioane de dolari. Printre bonusuri, Sârbu a avut și o primă de 500.000 de dolari cu care a fost recompensat pentru finalizarea vânzării operațiunilor din Ucraina, într-o tranzacție de 300 de milioane de dolari.
  • În 2009, Sârbu a avut venituri totale de 3,9 milioane de dolari: un salariu de bază de 1,5 milioane de dolari și compensații de 2,3 milioane de dolari. Conform contractului cu CME, președintele CME nu trebuie să depășească venituri de 10 milioane de dolari în 2012 și nici în 2013 (salariu plus alte bonusuri și compensații).

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Gabi

    26 august 2013 at 16:40

    un salariu super fabulos! a lucrat ca individ cu profit de companie multinationala… dar vad ca ati prins gust sa enervati “boboru'” epatand asemenea salarii. Sper sa fi facut in meseria lui pe masura muncii sau daca a fost in stare sa negocieze si sa castige asemnenea salariu sper sa fi lasat ceva in uma lui sau pentru semenii lui. Ce este o viata in care nu lasam nimic de pe urma noastra sau nu facem nimic pentru semenii nostrii? Si de bani te poti plictisi si de tot ce este material, mai ales, ca nu ne trebuie f mult ca sa traim decent. Mai rau este ca unii au prea mult, altii mult prea putin ca sa mai putem sa ne mentinem, in limita normalului, oameni, totusi. orice ar fi, ma frapeaza banii care se invart in media.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending