Connect with us

ALL MEDIA

Adrian Sarbu taie in carne vie la Prosport. Toti sefii de departamente au fost demisi!

Redactia Radar de Media

Published

on

Situaţie explozivă în redacţia Prosport, care s-a lăsat cu multe demiteri! Toţi şefii de la defunctul ziar de sport au fost daţi afară, fiind anunţaţi că vor intra în preaviz!

Primul care şi-a informat colegii de plecarea din trustul Publimedia a fost Lucian Lipovan. El a decis să-şi depună demisia din poziţia de redactor-şef încă de săptămîna trecută, aşa cum Radar de Media a scris aici.

Cum situaţia a devenit şi mai tensionată la vîrful companiei media, Lipovan a fost nevoit să plece total de la ProSport. El a anunţat într-un mail către colegi decizia conducerii. “Vă rog să-l susţineţi pe noul redactor-şef interimar: Victor Rotariu”, le-a transmis Lipovan foştilor subalterni, noteaza Fanatik.

Conducerea a decis ca nu numai Lipovan să părăsească ProSport, ci demiterile au continuat în lanţ. Astfel, Florin Caramavrov (redactor-şef adjunct), Costin Ştucan (redactor-şef adjunct), Iulian Vîlvoiu (şef fotbal intern), Alexandru Enciu (şef reporteri speciali) şi Andru Nenciu (şef sporturi) au fost anunţaţi şi ei că nu mai sînt angajaţi ai companiei media!

Vestea a şocat redacţia ProSport! Dacă Lipovan este decis să părăsească ProSport, nu acelaşi lucru se va întîmpla şi în cazul altor demişi. Sursa dezvăluie că unii vor contesta în instanţă rezilierea contractelor. Miza este una enormă pentru ei, în contextul în care cel mai mic salariu încasat la vîrful companiei este de 50 de milioane de lei vechi pe lună!

Redacţia este consternată, mai ales că majoritatea angajaţilor au fost aduşi în companie de Iulian Vîlvoiu sau Costin Ştucan. Ce urmează? E greu de anticipat! Mai ales că interimatul lui Victor Rotariu ca redactor şef se anunţă scurt, în contextul în care nu a lucrat niciodată ca reporter sportiv. El a deţinut diverse funcţii în cadrul ziarului Gîndul, unde a fost ziarist de profil economic!

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending