Connect with us

A-Z NEWS

10 Martie. Revista Presei Media – Adrian Sarbu vrea sa lase redactia Pro TV fara sediul din Pache Protopopescu

Published

on

Reclame

Radar de Media va prezinta cele mai importante stiri din media ale zilei (RPM) intr-o revista a presei media.

”RAZBUNAREA” lui Adrian Sarbu isi face efectul. Pro TV obligata sa se mute din actualul sediu de pe Pache Protopopescu. Vezi ce televiziune ii va lua locul!

Adrian Sarbu arunca bomba pe piata media din Romania. Fostul magnat al televiziunii din Pache Protopoescu este hotarat sa lase redactia Pro TV fara sediul actual.

Proprietarul ”turnului” negociaza cu noul patron al Prima TV, Cristi Burci o colaborare pe termen lung.

 

 

Stelian Tanase, la prima conferinţă în TVR: “Sunt un biet intelectual”

Stelian Tanase, directorul general interimar al Televiziunii Române, deţine o casă şi un teren intravilan în Bucureşti, dar şi o colecţie de tablouri, icoane, tapiserii şi mobilier de epocă în valoare totală de 191.000 de euro.

stelian tanase

Potrivit declaraţiei sale de avere, completată şi înregistrată pe 20 ianuarie şi publicată recent pe site-ul TVR, Stelian Tănase deţine un teren intravilan de 245 de metri pătraţi în Bucureşti, dobândit în anul 2000 prin cumpărare.

 

 

Miscare fara precedent in presa scrisa din Romania : Ringier si Convergent Media se aliaza impotriva distribuitorilor rau-platnici

Ringier si Convergent Media adica doi dintre cei mai importanti editori de presa scrisa din Romania s-au aliat impotriva distribuitorilor de presa care nu si-au platit datoriile catre ziare.

ziare_49937800

Cele doua companii Ringier ( editeaza tabloidul Libertatea) si Convergent Media ( editeaza ziarul sportiv Gazeta Sporturilor)

 

 

A cincea editie a Noptii Agentiilor va avea loc in aprilie. 35 de agentii vor participa la acest eveniment

Cea de-a cincea ediţie a Nopţii Agenţiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie, se va desfășura sub tema “Craft up your life” și va include evenimente organizate de către 35 de agenţii de comunicare, Energiea şi Institute, the café.

noaptea agentiilor

Pentru prima oară, agențiile din afara Bucureștiului pot participa în cadrul Nopții Agențiilor.

 

Advertisement

 

OPINIE – ”Tornada lituaniana” – A fi sau a nu fi in Pro TV

În televiziunea din Pache Protopopescu, ”tornada lituaniana” își face din plin simțită prezența. Toții șefii trustului Pro cad ca muștele din ordinul noului CEO, Aleksander Cesnavicius.

MIHAI STANCIU

După plecările de răsunet ale Ruxandrei Ion și Maria Apostol, încă un nume important se pregătește să-și strângă bagajele: Doina Gradea – directorul stației Pro TV Internațional.

 

OPINIE – România se află printre favoritele la câștigarea Eurovision 2014! Vor reuși Paula Seling și Ovi să aducă trofeul la București?

A trecut doar o săptămână de când România i-a ales pe Paula și Ovi ca reprezentanți la Eurovision 2014, iar ecourile care vin din afară nu sunt decât favorabile. Putem spune, cu mâna pe inimă, că acesta poate fi anul de grație al României, în care trofeul poate ajunge la București.

LUCIAN ZAVOIANU

De ce? Motivele sunt mai multe. În primul rând, avem niște concurenți cu experiență la Eurovision, aceștia aducând locul 3 țării noastre în 2010.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending