Connect with us

Emisiuni

Adrian Vasile, antrenorul CSM Bucureșți, vine la, 40 Întrebări cu Denise Rifai

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Prima ediție a celui de-al treilea sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai” va aduce în fața publicului telespectator una dintre personalitățile sportului românesc, Adrian Vasile, antrenor de handbal la CSM Bucureșți.

În prezent, antrenor de handbal la una dintre cele mai iubite echipe de handbal româneșți, CSM București, Adrian Vasile a ocupă și funcția de selecționer al naționalei feminine. Până a ajunge antrenorul celei mai bune handbaliste din lume, Cristina Neagu, a ocupat și funcțiile de antrenor secund, preparator fizic și jucător al Clublui Steaua.  

                Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate lui Adrian Vasile, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere și să afle mai multe despre sportul care i-a guvernat acestuia întreaga viață.

                “Va ajută titlul de cel mai sexi antrenor?”, “Cât de greu se lucrează cu femeile?”, “De ce e mai importantă apărarea decât atacul?”, “A fost Cristina Neagu adevăratul antrenor al naționalei de handbal?”, “Cum e să-ți antrenezi iubita?”,  “Ați fost plătit cu 1000 de Euro pe zi?”, “Ce loc merită România în handbalul feminin?”, “Sunteți greu de concediat?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Adrian Vasile în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, de la ora 22:30, la Kanal D!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending