Connect with us

A-Z NEWS

Adriana Bahmuţeanu, Adi Minune, Pavel Bartoş şi Nicolae Guţă se pregătesc de Paşte, în 2 ediţii speciale “Poveştiri adevărate”

Published

on

Reclame

Sărbătorile pascale se apropie cu paşi repezi, iar vedetele se pregătesc cum se cuvine pentru aceste clipe minunate petrecute alături de cei dragi.

Adi Minune şi Nicolae Guţă se întrec în pregătirea mesei tradiţionale de Paşte. Vineri, de la 16.30, la “Poveştiri adevărate”, Adi îi provoacă pe cei trei copii ai săi la o adevărată distracţie în bucătărie, iar autointitulatul rege al manelelor Nicolae Guţă ţine să îi demonstreze mai tinerei iubite că nu e doar un cântăreţ celebru, ci şi un bucătar desăvârşit.

E drept, ouăle ies cam roz din mâinile artistului, dar, explică Nicolae Guţă, aşa arată şi viaţa lui, pictată în culorile iubirii. Femeia iubită e cu 15 ani mai tânără decât el, iar manelistul o laudă, pentru că „ştie să facă mămăliguţă şi fasole cu ciolan afumat”.

Copiii vedetelor vor avea şi ei parte de surprize neaşteptate din partea iepuraşului. Deea şi Dinu Maxer i-au făcut un program interesant micuţului lor, Andreas Kristian, în vârstă de numai două luni.

Tot vineri, de la 16.30, telespectatorii de Acasă vor pătrunde şi în bucătăria familiei Bahmuţeanu-Prigoană, unde juniorii Maximus şi Eduard vor asista la toate pregătirile.

Ediţiile speciale de Paşti continuă sâmbătă, tot de la 16.30, când invitaţi în platou vor fi membrii unei familii pline de veselie, Pavel Bartoş, soţia şi cele două fiice ale sale. Eva, Rita şi prezentatorul emisiunii “Românii au talent”, a cărei finală va fi difuzată pe 25 aprilie, de la 20.30, pe Pro TV, povestesc despre cadourile pe care le aşteaptă de la Iepuraş, dar şi despre tradiţiile din familia Bartoş.

Momente inedite, înainte de Paşti, pregătiri pentru Sărbătoarea Învierii Domnului, tradiţii şi familii frumoase, toate îşi dau întâlnire vineri şi sâmbătă, de la 16.30, ACASĂ, la “Poveştiri adevărate”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending