Adriana Trandafir, gazda ediţiei speciale de Revelion, Star Chef, la Antena Stars - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În ultima zi din an, Star Chef le aduce telespectatorilor o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii, de la ora 16:00, la Antena Stars.

Inspirată din zicala „unii muncesc (în bucătărie) şi alţii chefuiesc”, emisiunea se va desfăşura pe două planuri: în bucătărie, Chef Minh se va ocupa de preparate delicioase şi absolut spectaculoase, în vreme ce actriţa Adriana Trandafir se va afla în Camera de distracţie, alături de o mulţime de artişti. 

În bucătărie, Maria Constantin va face echipă cu concurentul Chef la cuţite, Rikito Watanabe, în vreme ce Diana Bişinicu va fi acompaniată de Chef Mino. Totodată, Camera de distracţie va fi ocupată de Adriana Trandafir şi invitaţii săi – Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu şi mulţi alţii. La final, „bucătăraşii” se vor alătura şi ei distracţiei şi vor da startul petrecerii în ultima zi din an, la Antena Stars. 

În continuare, telespectatorii sunt invitaţi să rămână alături de Antena Stars, căci postul le-a pregătit patru programe speciale de Revelion, cu un număr impresionat de artişti. Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se vor alătura maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending