Connect with us

Vedete

Adriana Trandafir, incident la piaţă după filmările pentru „Te cunosc de undeva!”

Published

on

Reclame

            Adriana Trandafir, care va face echipă cu bunul său prieten, actorul de comedie Romică Ţociu, în cel de-al 15-lea sezon „Te cunosc de undeva !, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, a avut parte de un incident amuzant la piaţă, după o zi de filmare pentru transforming-show.

 

            „Atunci când filmăm pentru emisiune, venim la platou încă de la primele ore ale dimineţii şi încheiem seara. Vă daţi seama că, mai ales atunci când ai un personaj spectaculos, care presupune ore întregi la machiaj, seara, când pleci acasă, nu mai ai răbdare să verifici dacă te-ai demachiat complet. Am auzit tot felul de întâmplări de la colegii mei, dar nu credeam că mi se va întâmpla şi mie ! Ei bine, m-am înşelat !”, povesteşte amuzată actriţa.

„Într-o seară, imediat după emisiune, am zis să mă opresc la piaţă să mai fac câteva cumpărături. O doamnă m-a recunoscut imediat: „Doamna Adriana, ce mă bucur să vă întâlnesc, vă admir şi vă urmăresc mereu la televizor, sunteţi bine, sănătoasă ?” Nici nu am apucat să deschid bine gura că o şi aud ţipând: „Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă !”. Iniţial m-am speriat, apoi mi-am dat seama că se referea la strungăreaţa cu care rămăsesem de la personajul meu din ziua respectivă !”, a mai adăugat  Adriana Trandafir.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, telespectatorii vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva !

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending