Connect with us
Avatar

Published

on

Sâmbătă, 29 iulie, de la ora 22.30, la “FANtastic Show, continuă meciul verii dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Cu un scor confortabil de 5 la 1 pentru el, Liviu Vârciu intră în competiția de sâmbăta aceasta alături de Ramona Bădescu și Adriana Trandafir, în timp ce Andrei Ștefănescu va încerca să reducă din diferența de pe “tabela de marcaj”, avându-i în echipă pe Tavi Colen și iubita acestuia, Emma. Ca de obicei, Florin Ristei va arbitra partida fantastică de la mijlocul “terenului”, în timp ce prestațiile celor două echipe vor fi jurizate și comentate de Zuza din Cotroceni și Neluțu din Berceni, alias Paula Chirilă și Pepe.

 

Și de această dată, concurenții vor trebui să-și demonstreze talentele mai mult sau mai puțin știute în cadrul unor probe dintre cele mai haioase. “Limbo”, “Cuvintele tabu”, “Recunoaște melodia” ori “Rezistența la râs” sunt o parte dintre ele. De asemenea, “Proba de grup”, “Memoria”, Butoaiele cu apă”, “Bila rotitoare”, “Paharele acrobat” și “Înapoi la școală” sunt celelalte probe în care Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Emma și Tavi Colen, alături de căpitanii lor, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, vor trebui să-și arate aptitudinile.

 

Care echipă va reuși să câștige trofeul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 iulie, de la ora 22.30, într-o nouă ediție a emisiunii “FANtastic Show”.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending