Advertising Unplugged by Gabriel Eremia, o nouă platformă de learning și development pentru industria de advertising - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Gabriel Eremia, profesionist cu peste 15 ani de experiență în dezvoltarea și implementarea strategiilor integrate de marketing, comunicare și management de produs, lansează Advertising Unplugged, o platformă delearning și perfecționare pentru pasionații de advertising.

Platforma debutează cu podcastul cu același nume, care abordează subiecte variate și actuale din universul de marketing, publicitate și comunicare, dezvăluind povești reale, autentice, dar și experiențe „behind the scenes” din MarComm-ul românesc. Podcastul Advertising Unplugged își propune să le vorbească pasionaților de advertising, indiferent că activează într-o companie sau agenție.

„Progresul pornește dintr-un spațiu comun, de la intersecția talentelor în formare și a generațiilor cu experiență solidă, iar Advertising Unplugged vizează să devină această punte de legătură. Industria are nevoie de tineri profesioniști cu o viziune fresh și mă bucur să văd că noua generație este tot mai atrasă de brandurile care mizează pe comunicare curajoasă. Advertising Unplugged își propune să aducă în prim plan această față a industriei, să aprofundeze provocările cu care aceasta se confruntă și să-i ajute pe pasionații de advertising să înțeleagă ce presupune fiecare rol în parte, ca mai apoi să se poată specializa într-o anumită arie”, spune Gabriel Eremia. 

Primul sezon al podcastului constă în 17 episoade și 15 invitați – profesioniști din industria de MarComm, din agenții sau companii, dar și din alte industrii creative – și însumează peste 20 de ore de filmare.

Podcastul include și o componentă socială puternică și susține strângerea de fonduri pentru Asociația Lumea Emei, prin care se finanțează terapiile și investigațiile medicale necesare Emei, fetița lui Gabriel, care are nevoie de ajutor pentru a avea șansa la o viață normală, după ce a fost diagnosticată cu o mutație genetică ultra-rară.

Echipa care realizează podcastul Advertising Unplugged este formată din: Gabriel Eremia (host), Alexandra Pascu (writer & co-host), Vlad Geană (foto & video), ALL MAD Studio (Branding & Animation).

„M-am alăturat acestui proiect din convingerea că industria are nevoie de o colaborare mai strânsă între generații, iar Advertising Unplugged își propune să răspundă acestei nevoi. Sunt bucuros să pot împărtăși din experiența mea și să fiu parte dintr-o inițiativă care reunește sub aceeași umbrelă atât de multe energii din industrie”, spune Mădălin Dragnea, Creative & Motion Director, ALL MAD Studio.

Advertising Unplugged este un ecosistem de învățare care îmbină teoria cu practica printr-o serie de instrumente digitale. Pe lângă podcast, noua platformă va include cursuri de marketing, e-books, traininguri și conferințe menite să îi pregătească la nivel practic pe cei dornici să exceleze într-o industrie dinamică precum advertisingul, dar și celor care iau în calcul o reconversie profesională.

În cei peste 15 ani de experiență în MarComm, Gabriel Eremia s-a specializat în strategii de vânzări și marketing, branding și comunicare B2B, marketing digital, strategii de extindere a businessului și campanii de optimizare pentru branduri importante. Este pasionat de business development, training și mentorat.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending