Connect with us

ADVERTORIALE

Aerohelp – tot ce trebuie să știți despre despagubirile pentru zborurile anulate sau întârziate

Published

on

despagubire zbor

Sunt momente în viață când nimic nu se întâmplă așa cum ar trebui. Totul parcă este în defavoarea noastră și ne afectează treburile pe care avem de le rezolvat. În această categorie putem integra și zborurile anulate sau amânate care ne dau peste cap toate planurile. Indiferent dacă este vorba despre călătorie în scop de afaceri sau pentru relaxare, o astfel de problemă din partea companiei aeriene nu trebuie trecută cu vederea, ci este dreptul fiecărui om să primească o despăgubire.

Aerohelp este echipa care vă poate ajuta să primiți despăgubiri pentru zborurile care v-au creat probleme și îi puteți găsi pe pagina oficială www.aerohelp.ro unde veți descoperi informații cu privire la tot ceea ce vă interesează.

Ce înseamnă un zbor întârziat?

Important de știut este faptul că nu orice întârziere este considerată validă pentru a primi o despăgubire. Aici este calculat și numărul de kilometri pe care trebuia să îi parcurgă, precum și numărul de ore de așteptare în plus.

Astfel că se consideră o întârziere de zbor pentru acele avioane care au de parcurs o distanță mai mică sau egală cu 1.500 km și timpul de decolare a depășit cu două ore sau mai mult perioada stabilită. În acest sens crește pentru fiecare situație timpul care se ia în considerare. Astfel că pentru zborurile care trebuie să parcurgă peste 1.500 km și nu mai mult de 3.500 se calculează de la 3 ore în sus și pentru cele care depășesc toate aceste limite de km trebuie să depășească 4 ore pentru a fi considerate zboruri întârziate.

Cum puteți primi o despăgubire?

Când vorbim despre despagubire companie aeriana puteți apela la niște profesioniști care să vă ajute să primiți ceea ce vi se cuvine. Asta pentru că puteți astfel scăpa de câteva bătăi de cap și de probleme.

Puteți apela la echipa Aerohelp în acest sens pentru că se poate ocupa de toate demersurile necesare fără să perceapă costuri extra în acest sens. Despăgubirile pe care le puteți primi pot ajunge și la 600 de euro, în funcție de neplăcerile create. Trebuie doar să completați pe site chestionarul în acest sens și ei vor analiza dosarul pentru a vedea dacă sunteți sau nu eligibili.

Aflați și despre zborurile anulate mai multe informații

Dacă pentru un zbor întârziat contează numărul de km care urmau să fie parcurși, iată că în cazul unui zbor anulat puteți primi mai ușor o compensație. Sunt totuși și aici câteva situații în care nu puteți primi despăgubire, cum ar fi anularea din cauza unei crize sau al unui război.

Însă dacă vina este a companiei aeriene, cei de la Aerohelp pot obține pentru voi suma de bani care vi se cuvine pentru despăgubire. Aceștia vor percepe doar un comision din suma primită și anume 30% din aceasta, fără alte costuri. Dacă nu primiți despăgubire nu primesc nici ei o sumă de bani.

Accesați site-ul și descoperiți mai multe informații.

Contact:

Advertisement

help@aerohelp.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending