Afaceri de vânzare – șansa de a schimba viitorul! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Afaceri de vânzare – șansa de a schimba viitorul!

Published

on

În afaceri a apărut din necesitatea de a crea un spațiu în care diverși antreprenori să aibă un loc în care să-și promoveze și, implicit, să-și vândă afacerile. Totodată, pentru cineva care vrea să devină antreprenor, fără să pornească de la zero, există o mulţime de oportunități, astfel încât dorința de a fi pe cont propriu să se împlinească fără amânări. Echilibrul dintre rațiune și emoție, spirit practic și pasiune este cel mai potrivit mod pentru a putea începe de mâine afacerea pe care o doriți.

 

Dacă încă nu știți ce afacere să lansați și vreți să evitați greutățile iminente ale oricărui început de drum, cumpărarea unei afaceri poate fi o soluție. Și, bineînțeles, dacă sunteți în căutarea unei noi familii pentru afacerea dumneavoastră, În afaceri vă oferă un spațiu special dedicat, pentru ca în urma tranzacției, investiția dumneavoastră să fie pe mâini bune.

 

Într-un mediu sigur şi onest, dacă sunteți în căutarea unor afaceri de vanzare, aici este locul de unde puteți începe. Pe platformă găsiți atât afaceri de vânzare în întregime, cât și acțiuni în cadrul acestora, interviuri cu antreprenori, știri relevante din business, la care se adaugă posibilitatea de a vă promova serviciile în mod profesionist. Veți fi la curent atât cu diversele finanțări disponibile, cât și cu rețete, sfaturi, drumuri relevante de parcurs pentru antreprenori.

 

Pentru ca orice nișă să se dezvolte este nevoie de parteneriate durabile, serioase, iar un astfel de spațiu reprezintă un avantaj, deoarece aici se reunesc nu doar afacerile dintre care v-o puteți alege pe cea potrivită, ci și diverse servicii la care puteți apela. Pentru că este o platformă dedicată mediului business, aici puteți găsi servicii de calitate, utilizând cu ușurință filtrele puse la dispoziție.

 

Advertisement

Pentru că mediul business este unul competitiv și aflat la confluența atâtor factori decisivi, promovarea este un aspect important. În ultima vreme, dorința de diferențiere dintre companii, branduri și, implicit, produse a cunoscut o anumită întorsătură, grație noii paradigme asupra publicității. În ciuda rapidității dată de tehnologie, oamenii sunt în căutarea poveștilor, a lucrurilor cu adevărat importante și valoroase. Astfel încât, din spatele unei afaceri, mai mult decât profitul contează elementul uman, caracterul inovativ, personal implicat, misiunea și valorile acesteia.

 

Gândindu-ne la aceste așteptări imposibil de ignorat, ne-am gândit ca În afaceri să fie și un mediu în cadrul căruia antreprenorii să-și poată exprima viziunile, pasiunile și miezul afacerilor proprii prin intermediul unui interviu gratuit. Postarea unui anunț gratuit de promovare pe platformă, vă înscrie automat pentru un interviu.

 

De-a lungul timpului, am observat că cea mai mare importanţă în afaceri o au oamenii, cu așteptările și visele lor. Fiecare afacere se diferențiază de altele plecând de la beneficii reale și atrăgătoare pentru clienți, printr-o promovare adecvată și o comunicare clară asupra elementelor esențiale. Cu cât publicul știe mai multe despre misiunea și viziunea companiei, cu atât orice brand reușește să fie mai apropiat de clienți. El nu rămâne doar o adunare de mesaje publicitare, ci poate deveni un partener, un brand cu o anumită personalitate.

 

Pachetele de promovare dintre care puteți alege sunt: business, care asigură cu până la 20 mai multe vizualizări, șapte zile de promovare în lista de anunțuri și cinci actualizări automate ale anunțului; business premium, cu până la 40 de ori mai multe vizualizări, 30 de zile de promovare în lista de anunțuri, 15 actualizări automate ale anunțului, 7 zile de promovare pe prima pagină, promovare social-media (Facebook, Instagram, LinkedIn), crearea și distribuirea unui articol în secțiunea de noutăți, dedicat special afacerii dumneavoastră; ori business partener.

 

Advertisement

Prezența pe această platformă vă va oferi ocazia să fiți văzut de alți antreprenori, de diverși clienți în căutarea anumitor servicii, să fiți la curent cu noutățile din domeniul business, să vă împărtășiți și îmbogățiți experiențele. Pachetul business premium insistă pe o prezentarea profesionistă, realizată pe principalele canale avute la dispoziție, cu transmiterea unui mesaj complet în legătură cu afacerea dumneavoastră.

 

În ultima vreme, rețelele sociale au cunoscut o explozie și au forțat brandurile să se acomodeze acestor noi medii, să învețe să facă parte cât mai mult din viețile clienților, într-un mod uman și atrăgător. Atenția s-a îndepărtat de la actul exclusiv de cumpărare și s-a îndreptat spre dezvoltarea unor relații de prietenie dintre branduri și consumatori. Produsele nu au mai fost doar tangibile, ele venind la pachet şi cu anumite semnificații. Serviciile au îmbogățit viețile oamenilor, în vreme ce artele, cultura, divertismentul s-au bucurat de și mai multă căutare.

 

Având în vedere vremurile complicate pe care le traversăm, întoarcerea la esențe este necesară. Ne-am dat seama că toți avem nevoie de ajutor și că o modalitate sigură de a reuşi este ca eforturile noastre să fie îndreptate spre o evoluție constantă. În schimb, ne ajutăm reciproc, făcând din fiecare tranzacție o întâlnire firească între oameni, cu empatie, responsabilitate și dorința de a fi relevanți într-un mod profund pentru ceilalți.

 

Vânzarea de afaceri îşi propune ca acestea să prospere în alte mâini, să ducă mai departe pasiunea și implicarea, făcând din mediul de business românesc un spațiu al adaptării continue, al trecerii de la un nivel la altul, astfel încât dezvoltarea să fie una de durată. Aşadar, dacă vă doriți să găsiți un alt proprietar pentru afacerea dumneavoastră, platforma În afaceri este o rampă de lansare!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending