Connect with us

Digital

AFI Palace Cotroceni a primit „certificatul de excelență” al celebrului site internațional TripAdvisor în 2015

Avatar

Published

on

AFI Palace Cotroceni a primit certificatul de excelență TripAdvisor în 2015, datorită recenziilor foarte bune primite din partea vizitatorilor pe toată perioada anului trecut. Premiul de excelență în ospitalitate primit de AFI Palace Cotroceni a fost acordat în urma unei analize calitative a recenziilor și reflectă succesul de care acesta se bucură în rândul celor care îî trec pragul.

TripAdvisor este cel mai mare site internațional dedicat călătoriilor, având peste 225 de milioane de recenzii și opinii postate de către utilizatori, despre peste 4.9 milioane de destinații, restaurante și atracții turistice. Anual, TripAdvisor realizează topuri cu cele mai apreciate destinații din lume și oferă premii de recunoaștere obiectivelor care au primit cele mai bune recenzii.

„Suntem foarte bucuroși să primim această recunoaștere din partea celui mai prestigios site de călătorii din lume și, de asemenea, sa ne aflăm în topul atracțiilor din capitala României. Bucuria este cu atât mai mare cu cât cei au contribuit la acest premiu sunt chiar vizitatorii noștri”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending