Connect with us

BREAKING NEWS

Afla aici care sunt cele două zile din an când românii achiziționează artă

Published

on

Investitorii și iubitorii de artă se pregătesc în această lună pentru un eveniment cum mai rar se poate întâlni: 381 de tablouri, multe dintre ele semnate de maeștrii români interbelici sau de mari artiști moderni europeni, vor fi scoase la vânzare, cu prețul de pornire în licitație de doar 100 de euro, în serile de joi 8 și, respectiv, marți 13 iulie.

Majoritatea celor 381 de lucrări de artă, pictură, sculptură sau grafică, alcătuiesc o colecție, un patrimoniu de artă transmis prin moștenire, ce iese la vânzare publică pentru prima dată.

Prețul unitar de 100 de euro, încurajator pentru oricine dorește să înceapă o colecție de artă, va permite accesul la opere de artă românească realizate de, între alții, Theodor Aman, Gheorghe Petrașcu, Ștefan Câlția sau Corneliu Baba. Toate vânzările prin licitație vor beneficia de certificatul de vânzare și autenticitate Artmark, eliberat în condițiile regulamentului de licitație, valabil fără limită de timp.

Licitațiile oferă posibilitatea iubitorilor să înceapă, la un preț accesibil, construirea unei colecții care are potențial de creștere a valorii în timp și este rezistentă la digresiunile vremii. Semnătura celebră și prețul unitar al lucrărilor dau ocazia colecționarilor și pasionaților de frumos să conserve valoarea banilor lor în cadrul unei piețe sigure-piața de artă.

Publicul este astfel încurajat să își înceapă colecția de artă cu prețul de pornire de doar 100 de euro. Lucrările de artă pot fi licitate în regim online, prin telefon, sau în sala de licitații de la Palatul Cesianu-Racoviță, în serile de joi 8 și, respectiv, marți, 13 iulie.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, în regim gratuit, la Palatul Cesianu-Racoviță, în intervalul orar 10:00-20:00.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending