Connect with us

Spectacole

Afla aici ce se intampla cu cel mai mare festival de muzica electronica din lume -Tomorrowland –

Published

on

Tomorrowland este cel mai mare festival  de muzica electronca  din lume, organizat anual (începând cu 2005) în orașul belgian Boom (16 km la sud de Antwerpen și 30 km nord de Bruxelles), pe șaisprezece scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone.

 

Suntem încântați și recunoscători să aflăm că guvernul belgian a dat o perspectivă realistă pentru festivalurile mari din Belgia spre sfârșitul verii.

Această perspectivă nu este doar plină de speranță pentru Tomorrowland ca organizație, ci și pentru cei peste 1500 de furnizori și personalul acestora.

”Vrem să studiem liniile directoare și parametrii guvernului național în următoarele zile, astfel încât să putem comunica corect diferitele scenarii și implicații.

Cu o combinație de vaccinare și teste rapide la ușă, credem că putem face din Tomorrowland un loc sigur, pe care atât de mulți oameni îl așteaptă de atât de mult timp.

Vom lua fiecare măsură și orientare foarte în serios și vom aplica toate protocoalele potrivite.,,.  – au declarat organizatorii evenimentului.

Ramaneti conectati pe site ul Radar de media pentru a afla informatii actualizate despre cel mai mare eveniment de muzica electronica asteptat  de milioan, de oameni, iubitori ai frumosului. 

TRĂIȚI ASTĂZI, IUBIȚI MÂINE, UNIȚI-VĂ ÎNTOTDEAUNA.

TOMORROWLAND

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending