joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneGrila de programeAflă care sunt noutăţile din grila de toamnă de la Kanal D!

  Află care sunt noutăţile din grila de toamnă de la Kanal D!

  Kanal D se pregăteşte să lanseze grila de toamnă! Noi sezoane ale emisiunilor atât de îndrăgite de telespectatori, dar şi noutăţi, surprize uriaşe în materie de conţinut şi formate TV le vor face românilor toamna mai frumoasă.

  Serialul „Infidelul” a început ieri în forţă la Kanal D. Povestea dramatică de viaţă a unei femei care descoperă faptul că trăieşte într-o mare minciună, deja i-a cucerit pe fanii serialelor turceşti. Producţia poate fi urmarită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. În serile de luni şi marţi, cei din faţa micilor ecrane vor putea viziona continuarea poveştii „Aripi frânte”, de la ora 20:00, la Kanal D.

  După ce a demonstrat din plin ca românii au nevoie de emisiuni cu o componentă importantă de cultură generală, cel mai simplu de înţeles quiz show din istoria televiziunii, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, revine cu un nou sezon plin de provocări cu şi despre cuvinte, începand din 31 august. Telespectatorii vor putea să îşi reia obiceiul de a-şi testa inteligenţa, perspicacitatea şi viteza de reacţie de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

  Şi pentru că apetitul telespectatorilor în materie de show-uri de calitate, unde primează cultura generală este uriaş, Kanal D a mai pregătit o surpriză frumoasă, ce îl are în prim plan pe acelaşi prezentator carismatic, Dan Negru. Cel mai aşteptat game show al toamnei, „Tu urmezi!”, se pregăteşte să intre, în curând, în casele milioanelor de români cu un concurs cu miză uriaşă. Unica emisiune din lume la care se stă la… coadă la cultură generală va fi acel show total menit să exerseze inteligenţa românilor, dar şi să relaxeze şi să bucure privitorii cu o serie de surprize, de la invitaţi celebri, la personaje inedite şi nelipsita tensiune caracteristică unui concurs sub presiunea timpului.

  Din 27 august, Teo îşi va da întâlnire cu publicul în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea „Teo Show” cu o nouă formulă de conţinut, o combinaţie de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment. Cu înţelegerea corectă a realităţii, perspectiva unică, dar şi umorul care o caracterizează, Teo va face lumină într-o serie de aspecte ale vieţii de zi cu zi, intrând în acelaşi timp în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să îşi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor, familiei.

   

  Weekend-ul le aduce celor din faţa micilor ecrane şi bucuria reîntâlnirii cu cel de-al treilea sezon al emisiunii de interviuri „40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând din 28 august, de la 22:00. Celebra prezentatoare este pregătită de reîntâlnirea cu publicul amator de interviuri complexe, iar telespectatorii vor descoperi o nouă serie de personalităţi, gata să se dezvăluie în faţa publicului.

   

  Tot în weekend, revin noile sezoane ale emisiunilor de reportaje „Asta-i România!” şi „ROventura”. Mihai Ghiţă, prezentatorul „Asta-i România!”, îşi invită publicul să cunoască România profundă, comunităţile şi oamenii lor, în cele mai diferite aspecte, în fiecare duminică, de la 14:30. George Mihai şi Andreea Străvoiu îi invită pe telespectatori în călătorii de neuitat prin cele mai frumoase locuri din ţară, odată cu lansarea noului sezon „ROventura”, sâmbăta, 20 august, de la ora 15:00.

   

  „Se strigă darul” continuă cu veselia celor mai frumoase nunţi din ţară. Mihai Mitoşeru şi Graţiela Duban bat ţara în lung şi-n lat pentru a aduna zestre pentru miri şi a descoperi tradiţii inedite, în fiecare sâmbată, de la ora 20:00.  „Casa iubirii” şi gazda reality-show-ului cu şi despre iubire, Andreea Mantea, îşi continuă misiunea de a le aduce fanilor emisiunii cele mai sensibile şi emoţionante experienţe ale dragostei. Concurenţii duc mai departe călătoria aflării iubirii, de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbată şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00. Ernest le aduce în continuare telespectatorilor poveştile interesante de viaţă de la În căutarea adevărului”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 13:00.

  Grupajele informative ale Kanal D le prezintă în continuare telespectatorilor Kanal D informaţia relevantă în cele mai de interes subiecte de pe agenda publică. De luni pană vineri, de la ora 09:00, Simona Pătruleasa dă tonul ştirilor cu Jurnalul de dimineaţă la Kanal D, Christian Sabbagh prezintă Ştirile serii ale Kanal D, de luni până vineri, de la ora 19:00. De asemenea, Ilinca Obădescu se află în faţa publicului de luni până joi, la pupitrul Jurnalului de la ora 12:00, Cristina Dorobanţu le oferă informaţiile celor care se află în faţa micilor ecrane de vineri până duminică, de la ora 12:00, iar Silvia Ioniţă este în faţa telespectatorilor cu cele mai importante ştiri ale weekend-ului, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00.

   

  Nu pierdeţi în această toamnă reîntâlnirea cu spectacolul televiziunii, surprize uriaşe în materie de conţinut TV, entertainment de calitate şi informaţie relevantă, la Kanal D!

   

   

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente