Află cine este primul invitat special al show-lui Te cunosc de undeva! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Află cine este primul invitat special al show-lui Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cel mai nou sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori. Pe lângă faptul că începând din această sâmbătă, serile de gală vor fi tematice, ele vor fi deschise de către un invitat special. 

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Peste 180 de artişti de-a lungul celor 16 sezoane au călcat pragul transforming show-ului de la Antena 1, iar câţiva dintre aceştia vor reveni în acest sezon pe scenă în calitate de invitaţi speciali, fără însă a se transforma. Seria va fi deschisă mâine seară de Maria Buză, una dintre campioanele transformărilor, care revine pe scena Te cunosc de undeva! alături de taraful George Pătraşcu. Şi ea, ca toţi ceilalţi concurenţi, va cânta despre bani, tema celei de-a doua gale Te cunosc de undeva!: „În perioada asta doar cântăm despre bani, că de văzut nu-i mai vedem!”, a glumit Maria Buză, în stilul caracteristic.

Cum se vor descurca cei 11 concurenţi cu provocările Ruletei, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe TV, la Te cunosc de undeva! After Party, pe www.a1.ro, cu Dorian Popa.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending