Connect with us

Reality Show

Află cine este unul dintre concurenții Mâncare pe care din această săptămână

Published

on

Foto Credit: ACASA

Cel mai savuros show culinar, Mâncare pe care, revine de la ora 20:00, Acasă, cu o nouă serie de cine. În fiecare săptămână, cinci oameni obișnuiți, care nu se cunosc și care nu sunt bucătari profesioniști, se întrec pentru premiul de 5.000 de lei. Fiecare dintre ei pregătește, pe rând, un meniu alcătuit din trei preparate, care este jurizat de ceilalți concurenți  cu note de la 1 la 10. La finalul episodului de vineri, după ultima cină, concurentul care a adunat cele mai multe puncte este declarat… câștigător!

În această săptămână, Simona, Raluca, Ionuț, Alexandru și Ionică sunt cei cinci bucătari amatori care se vor lupta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. Protagonista primului episod este Simona Ruscu, cântăreață de muzică populară și femeie de afaceri. Aceasta își va delecta invitații cu un meniu ce „reprezintă masa din Banat”, locul său de origine: supă de găluște, friptură de porc cu cartofi la cuptor, compot și gomboți cu prune.

Gazda va surprinde mai mult prin locația în care va ține cina decât prin… mâncare! „Suntem în casa Andreei Marin!”, le va mărturisi aceasta invitaților. „O dată în viață ai ocazia să mănânci din grădina Andreei Marin!”, va spune Alexandru care va mânca legume crescute în curtea vedetei. Oaspetele va recurge la această metodă alături de Ionuț, care nu se va sătura din felurile de mâncare pregătite de Simona: „N-aș mai mânca!”, va declara acesta despre aperitiv.

Mai mult decât atât, aspectul fizic al Simonei va impresiona mai mult decât preparatele sale: „E o femeie frumoasă. Cine o are… cred că e cel mai fericit bărbat!”, va declara unul dintre concurenți.

Seara se va încheia cu o jurizare la sânge și o surpriză deosebită. „A fost chiar distractiv momentul”, „M-am simțit ca în grupul meu de prieteni” vor fi două dintre părerile concurenților în legătură cu momentul surpriză pregătit de Simona.

Pentru a vedea ce note va primi cântăreața, dar și cine îi va face avansuri acesteia, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending