Află cine este următorul protagonist de la Șef sub acoperire! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Află cine este următorul protagonist de la Șef sub acoperire!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Primul episod din noul sezon al reality show-ului Șef sub acoperire a fost lider de audiență săptămâna trecută și l-a avut ca protagonist pe cunoscutul om de afaceri Ștefan Mandachi. Săptămânal, emisiunea aduce câte un director sub acoperire, care experimentează o serie de job-uri grele în propria companie. Mâine vom vedea un alt manager de top care a spus „da” acestei provocări: este vorba de Georgiana Mutu, moștenitoarea grupului Annabella-Râureni.

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Georgiana Mutu, moștenitoarea unui brand popular de conserve din România, este Brand Manager Râureni. Compania a fost fondată de către părinții Georgianei, Dorina și Dan Mutu, și este o afacere de peste 100 de milioane de euro. Grupul are 1500 de angajați, 3 fabrici, peste 550 de hectare de livezi, sere și terenuri agricole precum și un lanț de 80 de magazine. Georgiana este fiica cea mică a familiei și s-a implicat în afacere încă din primul an de facultate. Ea a crescut în companie, fiind interesată încă din copilărie de afacere, și va intra sub acoperire pentru a cunoaște toate fațetele business-ului pe care visează să îl conducă în viitor.

Georgiana a renunțat la biroul luxos și la confortul de acasă și a lucrat sub acoperire atât în fabrică, precum și în magazinele grupului, pentru a vedea cum funcționează lucrurile, ce poate fi îmbunătățit, dar și pentru a cunoaște angajații firmei și provocările cu care se confruntă aceștia.

 

Advertisement

„Îmi este atât de greu să sumarizez întreaga experiență Șef sub acoperire. Trebuie să recunosc că a fost obositor, copleșitor și extrem de emoționant, dar per total experiența a fost un duș rece de care aveam nevoie, o adevarată lecție de viață și, nu în ultimul rând, una dintre cele mai tari nebunii pe care le-am făcut vreodată. Inițial am fost reticentă și, până în ultimul moment, am ezitat. Dar acum realizez de fapt că este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat și mă bucur că m-am implicat în acest proiect. Datorită Șef sub acoperire am învățat atât de multe. M-a ajutat să conștientizez că încă mai am foarte multe lucruri de învățat, atât pe plan personal, cât și profesional. M-a schimbat profund și fundamental această experiență. Aș repeta-o oricând și îndemn orice antreprenor să accepte provocarea”, spune Georgiana Mutu.

Mâine vedem cum s-a descurcat Georgiana Mutu și ce lucruri a descoperit despre compania și angajații familiei sale. Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, nu doar la TV, ci și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii.

Șef sub acoperire, marți, de la ora 21:30, la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending