Află cum își menține vedeta Braşovului, Adela Diaconu, frumusețea naturală - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Află cum își menține vedeta Braşovului, Adela Diaconu, frumusețea naturală

Published

on

Adela Diaconu a fost numită din 2015 până în 2019 „Femeia de succes a anului“. Ea se poate lăuda cu nu mai puțin de patru profesii pe care le-a îmbrățișat, în tenis de performanță, producție TV, design vestimentar și televiziune. Îndrăgita vedeta a dezvăluit pe pagina sa de Facebook, cum își păstrează frumusetea naturală:

„Brașov vs. Paris. Chiar dacă vremurile actuale nu ne mai permit să ne deplasăm cu aceeași lejeritate, există și vești bune. De curând am aflat că în orașul nostru există o clinică care oferă în exclusivitate la noi în țară, o tehnologie hi-tech pe care o folosesc chiar franțuzoaicele pentru a-și întreține în mod natural frumusețea! Poate nu știați, dar eu nu am apelat niciodată la vreo intervenție estetică și încerc să îmi păstrez frumusețea în mod natural. Consider că dacă natura te-a înzestrat cu anumite calități, e firesc să-ți dorești sa le menții pe cât de mult posibil, așa că m-am hotărât să văd despre ce tehnologie este vorba și să descopăr eu însămi universul Iomed Clinique. Pașii mă poartă spre o vilă de poveste din centrul Brașovului, vis-à-vis de Parcul Central. Încă de la intrarea în clinică totul îmi inspiră siguranță, lux și încredere. Un aspect impecabil și mici detalii care-mi creează o impresie agreabilă, de la aparatul sofisticat de sigilat încălțămintea și aparatura de dezinfectat aerul, până la amabilitatea și profesionalismul personalului, care m-a întâmpinat extrem de călduros.”

 

„Prin intermediul Dnei Dr. Tatiana Camencean, am fost surprinsă să trăiesc o experiență unică, descoperind conceptul IOMA Paris, despre care am aflat că este nr.1 mondial în cosmetica personalizată. După ce mi s-a scanat fața cu un aparat parcă desprins din viitor, a urmat interpretarea rezultatului. Vă spun ca să fiți pregătite: iese la iveală tot ceea ce credeai că numai tu știi despre tine și tenul tău, afli lucruri pe care le faci greșit fără să-ți dai seama și care ti-ar putea afecta pielea.”


“Dormiți mai mult pe partea stângă, căci elasticitatea pielii este mai scăzută… Partea dreaptă a feței este mai afectată de lumina albastră a monitorului și este mai puțin hidratată decât cea stângă… Vă demachiați apăsând prea agresiv fața cu dischetele demachiante (vă dați seama că aceste lucruri apar la scanare, totul se vede, nimic nu scapă! Apropo, știați că demachierea feței se face de preferință cu degetele, nu cu dischete demachiante ? Eu nu știam).”

„Drept este că am primit și multe ”bile albe” din partea doamnei doctor… pentru că nu fumez, nu beau alcool, am o alimentație corectă, iar orele de somn le respect aproape ca atunci când făceam sport de performanță. Nu dezvălui mai multe despre diagnostic, cert este că toți avem de aflat ceva nou, și, deși credem că le știm pe toate, mereu apare ceva care ne schimbă perspectiva!” …Și acum, cu rezultatul primit și cu formula unică adaptată necesităților tenului meu, am pornit spre aparatul minune care a preparat exact acele creme de care am eu nevoie, pentru zi și noapte – complet personalizate!  În timpul zilei, pielea se protejează de agresiunile externe, iar noaptea se regenerează. E fantastic să asiști la fabricarea propriei creme! Să vezi cum aparatul dozează exact ceea ce îți trebuie ție și numai ție, așa cum reiese din foaia de diagnostic a tenului tău. Evident, toate produsele sunt fără parabeni, silicon sau uleiuri minerale… iar pentru mine și acesta este un argument care m-a convins!”

 

„Concluzia mea ? Ma Crème & Mon Serum reprezintă luxul unui tratament unic, zi de zi, pe care toate îl merităm!
Dacă stăm să punem în balanță cât cheltuim lunar cu produsele pentru ten, realizăm că suntem prea săraci pentru lucruri ieftine. O astfel de cremă îți ajunge câteva luni pentru că efectiv trebuie să aplici doar o cantitate mică. Ce mă convinge cel mai mult este că formula din flacon este exact ceea ce îmi trebuie!
Voi de câte ori v-ați cumpărat creme (unele scumpe) și le-ați aruncat pentru că se dovedea că nu vi se potriveau, ba câteodata chiar vă făceau rău ? Apoi cumparați altele… și tot așa. Dacă am sta să calculăm câți bani, timp și nervi consumăm în acest proces, ne-am da seama că merităm ceva mai bun și mai ales sigur! Dar poate e greu să înțelegeți dacă nu treceți chiar voi înșivă prin această experiență. Recomandarea mea este că merită o încercare… și aștept părerea voastră după ce încercați și voi experiența Iomed Clinique.” a scris pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea TV, Adela Diaconu.

Despre Adela Diaconu

Adela Diaconu, prin cariera ei de peste un deceniu ca jurnalist, a reușit să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și oamenilor momentului, aducând în prim-plan trăirile, faptele și reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări. Aducând un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle, Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a multor emisiuni TV, dar și prin organizarea de evenimente culturale și caritabile.

Advertisement

Aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite în cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune TV de lifestyle din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, pentru eleganță și stil în televiziune, pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media, diploma de excelență pentru producție TV, dar și trofeul „Femeia de succes” în anii 2015, 2016, 2017, 2018 şi 2019.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending