Află de către cine va fi luat la Roast cel de-al patrulea jurat iUmor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Află de către cine va fi luat la Roast cel de-al patrulea jurat iUmor!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Răzvan Exarhu, cel de-al patrulea jurat al ediției următoare iUmor, va fi luat la roast de Vlad Craioveanu, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci și Alin Dincă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Advertisement

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea și în această duminică un nou coleg de jurizare. Răzvan Exarhu va experimenta din plin ce înseamnă o zi de filmare pentru cel de-al doisprezecelea sezon iUmor, însă nu înainte de a trece printr-un roast acid. Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă îl vor lua la roast pe Răzvan Exarhu, ajutându-l astfel să devină jurat iUmor cu drepturi depline.

„Deși știu că Răzvan poate duce multe, s-ar putea ca unele dintre cuvintele spuse în acest roast să fie mai greu de digerat”, a spus Adi Hădean despre momentul său. „A fost o mare surpriză să mi se propună să îi fac roast lui Răzvan pentru că nu e primul om la care m-aș gândi când vine vorba să râd pe seama cuiva. În plus, nu e ușor să ironizezi pe cineva care ironizează pe toată lumea”, a mărturisit Dragoș Bucurenci.

Advertisement

Colegi în sfera profesională, Vlad Craioveanu a precizat: „Cred că o să fie plăcut surprins că îl voi lua la roast. Răzvan face parte din categoria oamenilor pe care îi respect în zona profesională”. „Așteptam momentul în care să îl enervez pe Răzvan fără ca el să poată spune ceva, dar așteptam să fac asta în fața oamenilor. În emisiunea lui nu prea ai cum…”, a dezvăluit și Alin Dincă. Reacțiile celui de-al patrulea jurat pot fi urmărite duminică, de la 20.00, în cea mai nouă ediție iUmor.

Așteptarea a luat sfârșit! iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Advertisement

Pentru noul sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici de această dată și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care se bucură din plin de clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez are peste 17.6 milioane de vizualizări.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending