Connect with us

ADVERTORIALE

Află de ce ai nevoie ACUM de un magazin online pentru afacerea ta

Published

on

Spațiul digital este un domeniu infinit de posibilități pentru orice afacere, indiferent de nivelul la care se află sau de domeniul în care activează. Evoluția tehnologiei a făcut ca tot mai multe industrii să își mute mare parte din activitate în online, date fiind toate beneficiile și avantajele de care se pot bucura aici. De toate acestea poți beneficia și tu dacă alegi să dezvolți acum un site care să îți găzduiască noul magazin online. Apelează la serviciile de creare magazin online prin Web Activ!

Ai o arie de expunere mult mai mare

Mediul digital îți oferă deschidere către potențiali cumpărători din orice colț al țării și nu numai. În loc să te limitezi la aria ta de clienți fideli din perimetrul magazinului fizic, ai acum deschidere către oricine ar putea fi interesat de produsele pe care le oferi. Odată cu creșterea vizibilității, și vânzările vor cunoaște o traiectorie ascendentă, ceea ce va duce la o dezvoltare rapidă a afacerii tale încă din primele luni de comerț electronic. 

Vinzi simplu și rapid, oriunde, oricând

Magazinul online te scapă de limitele de timp și spațiu pe care cele fizice le impuneau în trecut. Fără un program fix și cu un proces rapid de cumpărare, clienții tăi vor putea achiziționa ceea ce oferi la orice oră din zi sau din noapte, de oriunde s-ar afla. 

Scapi de multe costuri

Atunci când alegi să vinzi online, chiria, întreținerea și alte utilități pot dispărea complet din planul tău financiar. Singurele costuri pe care trebuie să le mai acoperi pentru magazinul tău sunt reprezentate de hostingul și mentenanța site-ului, dar care sunt incluse în abonamentul general dacă alegi să colaborezi cu Web Activ pentru crearea noului site. 

Conturezi o identitate puternică de brand 

Atunci când ai o afacere care se adresează unei categorii specifice de clienți, identitatea de brand este aspectul căruia trebuie să îi acorzi o mare atenție fiind cel care influențează un potențial cumpărător să apeleze și să revină la tine. Identitatea de brand se referă la totalitatea elementelor conceptuale, vizuale, verbale și senzoriale prin intermediul căruia publicul își conturează o percepție despre afacerea ta, care îi va ghida viitoarele decizii. Un magazin online creat în conformitate cu valorile și personalitate brandului, care acordă atenție la detalii și conturează un mediu de încredere și atractiv, este un prim pas către o identitate puternică care atrage și vinde. 

Descoperă oferta Web Activ pentru creare magazin online

Web Activ este o agenție digitală de creație, web design și marketing online care oferă servicii complete de dezvoltare magazine online și a unor strategii prin care să se asigure o performanță ridicată a acestora. Cu peste 15 ani de experiență și zeci de proiecte la activ, Web Activ demonstrează cum și în ce măsură aduce un plus de valoare fiecărui site pe care îl dezvoltă. Prin optarea pentru serviciile oferite ai garanția unui magazin personalizat, integrat și orientat către vânzări care transformă orice ban investit în câștig.

Un magazin online creat prin Web Activ vine cu garanția vizibilității și relevanței pe piață. Aceste lucruri se obțin atât prin modul în care este construit site-ul, cât și prin instrumentele de promovare și marketing ce pot fi implementate ca parte a strategiei.

Cu Web Activ obții un site atractiv, o platformă online care vinde, gestionarea completă a tuturor proceselor de vânzare, posibilitatea de a organiza campanii de promovare și multe alte instrumente care te vor ajuta să ai o prezență puternică și relevantă în mediul online. 

Cere o ofertă personalizată pentru magazinul tău online și bucură-te de un raport cost-beneficii excelent cu Web Activ!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending