Află pretenţiile lui Britney Spears care l-au făcut pe Enrique Iglesias să renunţe la turneul cântăreţei! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Află pretenţiile lui Britney Spears care l-au făcut pe Enrique Iglesias să renunţe la turneul cântăreţei!

Published

on

Enrique Iglesias a anunţat oficial că nu va mai pleca în turneu împreună cu Britney deoarece nu poate suporta pretenţiile mult prea exagerate ale prinţesei pop.

Latin-lover-ul a dezvăluit în presa mexicană că în timpul turneului “Femme Fatale” nu ar fi avut voie să i se adreseze lui Britney decât dacă aceasta ar fi vrut să vorbească cu el. În plus, lui nu i s-ar fi permis să ia vreo decizie fără consultaţii prealabile cu echipa lui Spears.

Altă cerinţă care l-a determinat pe Enrique să o lase baltă pe cântăreaţă a fost faptul că niciun membru al staff-ului Iglesias nu avea voie să fumeze sau să râdă în preajma lui Spears pentru a nu-i strica starea de spirit.

Printre alte “îndatoriri” ale lui Iglesias Jr. s-ar număra şi faptul că după fiecare concert, solistul spaniol ar fi trebuit să asiste la petrecerile la care Britney este invitată, însă fără a atrage în niciun fel atenţia. Mai exact, să nu se facă văzut pentru ca fanii săi să nu eclipseze momentul de glorie al divei.

Artistul, care în prezent se află în plin turneu de promovare în Europa al noului său album “Euphoria”, a mărturisit şi că nici contactul eye to eye nu ar fi fost permis între cei doi prin simplul fapt că ar fi fost considerat un alt om din staff-ul ei.

Sursa: Utv

Foto Credit: bittenandbound.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending