Află vedetele care vor intra în noua competiție “Dansez pentru tine”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Află vedetele care vor intra în noua competiție “Dansez pentru tine”!

Published

on

Vedetele care vor concura în cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" ştiu sigur că după această experienţă vor avea o condiţie fizică bună si vor şti să danseze.

Latino lover-ul Pepe, Mircea Solcanu, prezentatorul "PoveŞtirilor de Noapte" de la Acasă TV, Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, şi Alex Piscunov, bateristul trupei Zero de la emisiunea "Happy Hour", sunt pregătiţi să intre în competiţia visurilor şi să facă spectacol în paşi de dans.

Pe lângă faptul că se aşteaptă să câştige trofeul visurilor, Pepe mai are o aşteptare în ceea ce priveşte participarea lui la competiţia de la Pro TV. El speră ca stând atât de mult timp într-un colectiv nou, să își găsească şi sufletul pereche.

Daniel Niţoiu a primit invitaţia de a participa în noul sezon "Dansez pentru tine" pe 10 august, adică chiar de ziua sa de naştere şi a primit-o ca pe cel mai frumos cadou. "Emoţiile directului le cunosc foarte bine, m-au sabotat destul de mult la debutul meu în televiziune. E de ajuns o secundă de neatenţie şi sar pe tine ca nişte tigrii înfometaţi. Te fac să te bâlbâi, să tremuri, să uiţi, să înghiţi în sec, să transpiri… Ştiu că mă vor «pândi» şi la «Dansez pentru tine», dar am două arme împotriva lor: tragi aer în piept şi zâmbeşti. Aşa că să înceapă dansul!".

Cât despre vedetele feminine, cele care vor concura în show-ul transmis de Pro TV, după jumătatea lunii octombrie sunt Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka şi Aylin Cadir. Venită special din America în ţară pentru a participa la acest proiect, Catrinel intră cu toate motivaţia şi implicarea în concurs, chiar dacă are în acelaşi timp un mare regret. Este pentru prima dată când stă departe de soţul ei, Gabi, pentru o perioadă atât de lungă de timp.

Pentru Andreea Ibacka lecţiile de dans sunt o premieră, însă este familiarizată cu muzica, mai precis cu vioara şi pianul pe care le-a studiat timp de opt ani: "măcar aud bine ritmul", a glumit actriţa.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending